Optimer din træning med de nyeste træningsformer

Optimer din træning med de nyeste træningsformer

Danskerne elsker fitnesscentrene, og det anslås at mere end 1 million danskere har et medlemskab til en eller anden form for fitnesscenter. Dette er imponerende, når man tænker på landets størrelse, men til gengæld sidder rigtig mange fast i deres faste træningsmønstre og er ikke så åbne for nye træningsformer, der kan give dem endnu

Danskerne elsker fitnesscentrene, og det anslås at mere end 1 million danskere har et medlemskab til en eller anden form for fitnesscenter. Dette er imponerende, når man tænker på landets størrelse, men til gengæld sidder rigtig mange fast i deres faste træningsmønstre og er ikke så åbne for nye træningsformer, der kan give dem endnu mere.

Der udvikles hele tiden nye træningsformer, og de har løbende fokus på at træne mere og mere af kroppen på samme tid. Udstyr og træningsprogrammer designes til at ramme bredere og bredere, og hvis man gerne vil optimere sin træning, så er det bare med at være åben overfor de nye træningsmuligheder.

Hop på en airbike og bliv udfordret

Ét af de nyeste skud på stammen, når det kommer til nyt træningsudstyr, er den såkaldte airbike, som egentlig er en kombination af spinningcyklen og cross-traineren. Det lyder helt skørt, og man ser heller ikke videre intelligent ud, når man okser afsted med både arme og ben, men det er ikke desto mindre en virkelig effektiv træningsform, der får alle kroppens muskler i gang på samme tid. Desuden forbrænder man rigtig mange kalorier med denne maskine, og det giver bedre resultater på den lange bane.

Airbikes kan efterhånden findes i en del fitnesscentre, men ellers er der mulighed for, at man kan investere i en airbike på egen hånd – de er lidt i den tunge ende rent prismæssigt, men i forhold til de muligheder den giver, kan det være en god investering.

Prøv de nyeste typer af holdtræning

Stort set alle fitnesscentre har mulighed for en form for holdtræning, og selvom udvalget varierer meget fra sted til sted, så er der stort set altid mulighed for at prøve en ny form for træning af. Det kan f.eks. være et træningsprogram, der primært har fokus på mavemusklerne, eller det kan være hot yoga, der efter sigende skulle være utrolig udfordrende.

Der er ingen tvivl om, at holdtræningen er en oplagt mulighed for at prøve forskellige træningsformer instrueret af nogen, der har styr på dem, og det kan give yderligere inspiration til egen træning senere hen.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel