Hvad siger din hunds godbidder om dens sundhedstilstand?

Hvad siger din hunds godbidder om dens sundhedstilstand?

Du har måske bemærket, at din hund elsker de godbidder, du giver den, især når det er sunde godbidder, som du laver derhjemme. Men har du nogensinde tænkt over, hvad disse godbidder måske siger om din hunds sundhed? På mange måder er hunde ligesom børn. På mange måder er hunde som børn. De kan være

Du har måske bemærket, at din hund elsker de godbidder, du giver den, især når det er sunde godbidder, som du laver derhjemme. Men har du nogensinde tænkt over, hvad disse godbidder måske siger om din hunds sundhed?

På mange måder er hunde ligesom børn.

På mange måder er hunde som børn. De kan være kræsne spisere og kan lide at prøve nye ting. Når det kommer til deres sundhed, er det vigtigt for dig og din hund at forstå, hvad den spiser, så I kan sikre jer, at det, der spises, er godt for dyret og ikke giver problemer med allergier eller fordøjelsesproblemer.

Ligesom mennesker har hunde ofte brug for hjælp til at forstå, hvad de spiser – især hvis de ikke er vant til en bestemt fødevare eller et bestemt mærke. For eksempel: Hvis du ønsker din hund på en kornfri diæt, men han kun spiser produkter, der er lavet med korn (som de fleste kommercielle hundefoder), kan det være nødvendigt at introducere ham langsomt, før du foretager ændringer i hans rutiner – især fordi nogle mærker kan indeholde fyldstoffer som majsstivelse, der kan forårsage maveforstyrrelser, hvis de indtages for hurtigt!

De vil ofte gerne prøve nye ting.

En anden ting, som hunde har til fælles med børn, er deres villighed til at prøve nye ting. Hvis du er ligesom mig, har din hund sikkert spist en masse ting, som den ikke skulle have spist – og elsket dem!

Forskning tyder på, at hunde er mere åbne over for at prøve nye fødevarer end mennesker, måske fordi de har færre forudfattede meninger om, hvordan noget skal smage. Hunde spiser også fødevarer, hvis de lugter godt eller ser tiltalende ud (som godbidder). Endelig vil mange hunde gerne spise noget, blot fordi de er blevet opfordret af deres ejere eller andre familiemedlemmer, der også spiser det.

De er nogle gange kræsne spisere.

Selvom du måske er fristet til at tro, at din hunds kræsne mad er et tegn på sundhed, er det ikke altid tilfældet. Hunde ligner børn i den forstand, at de kan være meget kræsne spisere. Hvis din hund er en hund, der nægter visse fødevarer eller godbidder, skal du ikke være bekymret – det har sandsynligvis ikke noget at gøre med det, der er i dens mave!

Mange hunde har brug for hjælp til at forstå, hvad de spiser; hvis en person forsøger at fodre dem med noget nyt uden at vise dem, hvor godt det smager først (eller bare lade dem lugte til det), er der stor sandsynlighed for, at de ikke vil være interesseret i at prøve det af sig selv. Hvis det lyder som noget, din hvalp gør ofte, kan du overveje at skabe variation i hans kost ved at tilbyde ham forskellige typer godbidder fra tid til anden – du vil måske blive overrasket over, hvor meget han nyder dem!

De har ofte brug for hjælp til at forstå, hvad de spiser.

Hvis din hund er kræsen, er det ikke nødvendigvis fordi den mangler appetit. Hunden kan simpelthen være forvirret over, hvad den spiser.

Faktisk vil nogle hunde nægte at spise noget, der på nogen måde er blevet ændret i forhold til dets naturlige tilstand – også selv om ændringen var til det bedre! For eksempel: Hvis du køber kyllingebryst i butikken og derefter skærer det i tern derhjemme, inden du putter det i din hunds skål, vil den måske rynke på næsen af denne “nye” fødevare og gå sin vej uden at tænke nærmere over det.

Du har måske bemærket, at din hund elsker de godbidder, du giver den, især når det er sunde godbidder, som du laver derhjemme.

Du har måske bemærket, at din hund elsker de godbidder, du giver den, især når det er sunde godbidder, som du laver derhjemme. Hunde er som børn; de kan lide at prøve nye ting og har ofte brug for hjælp til at forstå, hvad de spiser. Jo mere smagfuld en godbid er for din hvalp, jo bedre vil den være for den!

Men har du nogensinde tænkt over, hvad disse godbidder måske siger om din hunds sundhed?

Men har du nogensinde tænkt over, hvad disse godbidder kan sige om din hunds helbred? Hvis en hund spiser for mange hundegodbidder, kan det være et tegn på noget mere alvorligt.

Hundeejere tror ofte, at det at give deres kæledyr “en lille ting” vil hjælpe dem til at få det bedre eller give dem noget tiltrængt energi. Selv om der ikke er noget galt i at give din hvalp en godbid i ny og næ (så længe den ikke er allergisk), er det vigtigt at holde styr på, hvor meget den spiser, så du ikke overdriver det.

Nogle mennesker tror måske, at det hjælper deres hunde med at holde tænderne rene, hvis de fodrer dem med sundt foder som gulerødder eller jordnøddesmør, men det er ikke altid sandt – især ikke, hvis dyret har dårlige mundhygiejnevaner som f.eks. at tygge på ting konstant uden at børste tænder bagefter! I stedet for udelukkende at stole på tyggeben til mundpleje, kan du prøve at børste tænderne regelmæssigt mindst en gang om ugen ved hjælp af en enzymatisk pasta, der er specielt udviklet til at rense plakopbygninger i mundhulrummene ud.”

Hvad du giver din hund at spise, burde sige meget om, hvor sundt den er som dyr, men nogle gange glemmer hundeejere, at det, de giver deres hunde at spise, er vigtigt at holde øje med, når det gælder sundhed og ernæring.

Din hunds godbidder skal være sunde for den. Der er mange forskellige typer godbidder på markedet, men nogle er bedre end andre. Du bør sikre dig, at din hunds godbidder er lavet af rigtige fødevarer og ikke af kunstige ingredienser, der kan skade deres kroppe eller gøre dem syge.

Din hunds godbidder bør også være lavet af ingredienser af menneskelig kvalitet samt økologiske ingredienser, når det er muligt.

Hvis du har fodret din hund med sunde godbidder, har du allerede taget det første skridt til at sikre, at dens helbred er i god form. Som vi nævnte tidligere, er hunde som børn, og de har brug for vejledning, når det gælder om at spise rigtigt. Så sørg for, at de godbidder, du giver den, er lavet med gode ingredienser som jordnøddesmør eller fuldkornsmel!

Insidefitness
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply