3 grunde til at vælge en elcykel

3 grunde til at vælge en elcykel

Skal du have ny cykel, eller går du og overvejer en ny transportform til og fra arbejde? Så kan en elcykel være en rigtig god ide, hvis du har langt på arbejde eller bare vil have en cykel med lidt ekstra krudt i. Her får du tre gode grunde til at en elcykel kan være

Skal du have ny cykel, eller går du og overvejer en ny transportform til og fra arbejde? Så kan en elcykel være en rigtig god ide, hvis du har langt på arbejde eller bare vil have en cykel med lidt ekstra krudt i. Her får du tre gode grunde til at en elcykel kan være noget for dig.

 

Det er sundt

At cykle på elcykel er lige så sundt, som at cykle på en almindelig cykel. Du skal stadig træde i pedalerne for at komme fremad. Med en elcykel er du også mere tilbøjelig til at tage cyklen på arbejde i stedet for en bil eller bus, fordi du ved, at det faktisk er ligeså nemt og meget sundere. Især hvis du ikke cykler særlig meget i forvejen, er en elcykel et rigtigt godt redskab til at få dig op på cyklen og give dig noget motion.

 

Du sparer penge

I forhold til at tage bilen, så er elcyklen langt billigere. En elcykel koster kun ca. 2 øre pr. kilometer, mens en bil kan løbe op i flere tusinde kroner om året både med værkstedsregninger og benzin.

 

Du har altid medvind

Med en elcykel, skal du aldrig mere tænke på den stejle bakke, eller at du har modvind. På din elcykel kan du ved et tryk på en knap få medvind med det samme. Elcykler kan køre op til 25 km/t, så når du skal op ad bakken bliver det en leg i stedet for en lang opslidende tur. At du ikke skal bekymre dig om bakker, gør også at du oftere vil vælge cyklen i stedet for anden transport. Hvis du har børn gør elcyklen det også meget nemmere, at tage dem med på tur, da det ikke gør noget ved farten, at de sidder bagpå.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply