Julefest var en succes

Julefest var en succes

I december afholdte vi vores årlige julefest for foreningens medlemmer på Gymnastikgården. En hyggelig begivenhed hvor alle de børn foreningen underviser i gymnastik er samlet. De kommer alle ud på Gymnastikgården i Aarhus, hvor de hygger og leger. Børnene der kommer fra Tilst, hele Aarhus V og faktisk også hele Østjylland, går normalt til springgymnastik

I december afholdte vi vores årlige julefest for foreningens medlemmer på Gymnastikgården.

En hyggelig begivenhed hvor alle de børn foreningen underviser i gymnastik er samlet. De kommer alle ud på Gymnastikgården i Aarhus, hvor de hygger og leger.

Børnene der kommer fra Tilst, hele Aarhus V og faktisk også hele Østjylland, går normalt til springgymnastik hos Foreningen Gymnastikgården et par gange om ugen, men der er det koncentreret undervisning.

Der var ingen tvivl om, at børnene elskede at komme ud af de normale gymnastik-rammer, og hygge med deres trænere. Foreningen har knap 500 medlemmer, som i løbet af året deltager fast på de mange gymnastikhold.

Både springgymnastik og almindelig gymnastik

Både springgymnastik og gymnastik i sin originale form, er blevet populært i Aarhus og omegn igen.

“Jeg tror vi har en ret voldsom tilgang i øjeblikket, fordi forældrene har fokus på hvor vigtigt det er, at børn i Aarhus får rørt sig og trænet. Vi sørger for et højt aktivitetsniveau med masser af udfordringer, og så er vi jo talentfabrik for Flying Superkids, som nok er de dygtigste til gymnastik i deres aldersgruppe. Det giver også god reklame.

“Vi har ikke kun børn fra Tilst i Aarhus, men faktisk hele Østjylland. Vi tager det som et stort kompliment at folk kommer kørende fra nær og fjern” udtaler Lars, daglig leder af Gymnastikgården.

Stor fokus på fællesskabet

Foreningen Gymnastikgården lægger stor vægt på fællesskabet, som har en meget vigtig betydning.

”Når man går til springgymnastik her på Gymnastikgården i Tilst, så er det jo ikke sikkert at børnenes klassekammerater også går på holdet. Derfor er det en super bonus at børnene, ved at gå til gymnastik, møder og får nye venner. I vores Gymnastikforening lægger vi også vægt på, at der engang imellem er sociale arrangementer, hvor vores trænere de kan indgå. På den måde lærer vores børn ikke kun underviserne at kende til træning i springgymnastik, men også socialt” udtaler Lars.

Foreningen Gymnastikgården har i alt 20 hold med gymnastik for børn på alle niveauer, og undervisningen foregår i Aarhus V, tæt på Bilka i Tilst.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply