Cyklen bidrager til et sundt samfund

Cyklen bidrager til et sundt samfund

Motion på cyklen er en af de bedste måder at holde sig i gang på overhovedet. Det er nemt at komme i gang – og den kan bruges både som fast transportmiddel til og fra arbejde, men også til sport såsom landevejscykling og mountainbiking. Men hvad er det lige der er så fantastisk ved cykling,

Motion på cyklen er en af de bedste måder at holde sig i gang på overhovedet. Det er nemt at komme i gang – og den kan bruges både som fast transportmiddel til og fra arbejde, men også til sport såsom landevejscykling og mountainbiking.

Men hvad er det lige der er så fantastisk ved cykling, som gør at der kommer flere og flere af os år efter år. Læs med når vi på Insidefitness.dk giver vores syn på det.

Kombinationen mellem luft og motion

Arbejder du eksempelvis på kontor tilbringer du med garanti rigtig mange timer indendørs i løbet af en arbejdsdag. Bruger du ligeledes bilen som dit primære transportmiddel til og fra arbejde, er det næsten umuligt for dig at trække noget frisk luft i løbet af en dag.

Faktisk bør hverken frisk luft, eller motion for den sags skyld stå alene. Som mennesker er vi afhængige af begge ting. Lige netop derfor er cyklen ekstremt fantastisk.

Cykelmotion er en af de mest effektive motionsformer overhovedet. Cykling er ikke nær så belastende som løb eksempelvis, hvilket også betyder at man næsten kan cykle hele livet. Det er en motionsform for alle, og formegentlig også grunden til den er så populær herhjemme.

Den bedste måde at komme i gang på, er at tage cyklen til og fra på arbejde. Nogle elsker farten og konkurrencen i cykelsporten, men det behøver altså ikke være udgangspunktet for at komme i gang. I større byer er det næsten nemmere i en travl morgentrafik, at komme frem på en cykel frem for bilen. Derfor bør man også altid foretrække motionen, frem for bilen hvis det er muligt i forhold til kilometer afstand.

Langt og sundt liv

Det bidrager til meget mere end det. På lang sigt vil du opleve mere overskud, både på arbejde, men også på hjemmefronten. Det kræver ikke meget mere end minimum 30 minutters motion hver dag, samt turen i den friske luft. Det giver ny energi til hjernen, og du vil føle dig langt mere parat i hovedet når du møder ind på jobbet, hvis du kommer udefra.

El-cyklen: Den evige diskussion omkring at din cykel skal være en normal cykel, og en el-cykel ikke kan bruges er i princippet den rene løgn.

El-cykler er fantastiske, og viser også at det generelt at man cykler mere og længere, hvis man har en el-cykel kontra en normal cykel. Det smarte ved el-cyklen er at den igen sikrer at vores ældre kan blive ved med at cykle i længere tid. Det er dejligt både for vores ældre, men også for vores samfund at vi sikrer alle får rørt sig gennem hele livet.

Brug blandt andet det danske forbrugermagasin bedste10 til at foretage valg omkring cykel, udstyr m.m.

Tak fordi du læste med.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply