Forebyg ømhed

Forebyg ømhed

Pulsen banker derudaf. Sveden driver ned af dig. Der er varmt i fitnesscenteret. Kan du nikke genkendende til følelsen? Det kan være, at du er en af de mange danskere, som har lavet et aktivt nytårsforsæt. Med en masse aktivitet, kommer der også en øget belastning på din krop. Derfor kan behandling med biofrost være

Pulsen banker derudaf. Sveden driver ned af dig. Der er varmt i fitnesscenteret. Kan du nikke genkendende til følelsen? Det kan være, at du er en af de mange danskere, som har lavet et aktivt nytårsforsæt. Med en masse aktivitet, kommer der også en øget belastning på din krop. Derfor kan behandling med biofrost være med til at forebygge, at du får smerter, og det kan også dæmpe dine smerter, hvis du er kommet til at overanstrenge dig en smule.

Få pulsen op

Sundhedsstyrelsen anbefaler at du får pulsen op 30 minutter hver dag. Det kan være, at du hellere vil samle det til et par længere træningspas, eller at du ynder at få pulsen op hver eneste dag. Uanset hvad, så det er rigtig sundt for din krop, at bevæge sig. Det er også sundt for dit hjerte, at få pulsen op. Men øget fysisk aktivitet indebærer naturligvis også en risiko for, at du får belastet din krop mere end du plejer, og det kan gøre, at du bliver en lille smule øm, fordi dine muskler hæver og vokser. Det er der heldigvis råd for, gelen fra biofrost virker smertelindrende og kan tage de værste af dine symptomer, så du kan fortsætte med dine aktiviteter i hverdagen.

Hvad er biofrost?

Biofrost er en gel, som er baseret på naturlige ingredienser. Gelen får væsken omkring dine muskler til at forsvinde, så de ikke hæver lige så meget op, så det smerteudløsende pres på dine nerver forsvinder. Dermed virker gelen smertelindrende på en naturlig og ufarlig måde. Derfor kan du bruge den både forebyggende og behandlende, hvis du skulle opleve at få ømhed eller smerte i forbindelse med din træning eller i forbindelse med massage eller lignende. Så hvad med at være på forkant og købe en gel allerede nu, så den er klar, hvis du skulle få brug for den?

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply