Kunne du tænke dig at træne ryggen, samtidig med at du arbejder?

Kunne du tænke dig at træne ryggen, samtidig med at du arbejder?

En Backapp-stol kan styrke din rygmuskulatur blot ved at sidde på den, og på den måde kan du forebygge rygsmerter og -problemer. Mange af dem, der sidder på kontor, sidder på en almindelig kontorstol, og her kan man ofte komme til at sidde i en forkert stilling. Den nye Backapp sadelstol, som du kan købe

En Backapp-stol kan styrke din rygmuskulatur blot ved at sidde på den, og på den måde kan du forebygge rygsmerter og -problemer.

Mange af dem, der sidder på kontor, sidder på en almindelig kontorstol, og her kan man ofte komme til at sidde i en forkert stilling. Den nye Backapp sadelstol, som du kan købe hos Ergopartner.dk, styrker dine indre muskler omkring rygsøjlen, bare ved at du sidder på den. Backapp-stolen er specielt god for dig, som gerne vil forebygge og helbrede problemer med ryggen.

Backapp har også funktion af en balancestol, da den har en kugle, som man kan vippe roligt rundt, mens man sidder, og derved kan du sikre dig en både aktiv og korrekt stilling at sidde i. Og når de muskler, der støtter rygsøjlen, skal arbejde for, at du kan holde balancen, så bliver de også styrkede.

Du skal dog forberede dig på, at du godt kan blive lidt øm i ryggen, de første gange, du bruger stolen, men det er bare fordi musklerne bliver brugt mere end normalt. Men på sigt vil du opleve at kunne sidde ned i længere tid uden problemer.

Faktisk er der endnu en bonus ved stolen. Studier har vist, at du forbrænder væsentligt flere kalorier på Backapp-stolen, end hvis du sidder på en almindelig kontorstol. Faktisk flere, end hvis du står op. Faktisk forbrænder du 15 kalorier mere end på en kontorstol, og ved 230 dages fuldtidsarbejde på et år, kan det svare til et fedttab på 3-4 kilo – noget, de færreste vist ville være kede af.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply