Gode råd til at forbedre dit golfspil

Gode råd til at forbedre dit golfspil

Der findes utrolig mange mennesker, der bruger mange timer om ugen på golfbanen i jagten på det helt perfekte golfslag, og hvis du er en af dem der også jagter det perfekte slag, så ved du godt at det tager tusindvis af timer før det er indenfor rækkevidde, og de fleste ryger lidt bagud henover

Der findes utrolig mange mennesker, der bruger mange timer om ugen på golfbanen i jagten på det helt perfekte golfslag, og hvis du er en af dem der også jagter det perfekte slag, så ved du godt at det tager tusindvis af timer før det er indenfor rækkevidde, og de fleste ryger lidt bagud henover vinterperioden hvor der ikke bliver spillet så meget. Det er dog flere ting du kan gøre for at komme hurtigere frem til det helt perfekte golfslag.

Supplér din golftræning

Golf er en sportsgren der er svær at mestre, da der aldrig er 2 golfslag der er ens, og samtidig så kræver det gode slag et sammenspil af næsten alle musklerne i kroppen for at slå ordentligt til golfbolden. I praksis betyder golf at mange mennesker får brugt muskler i en sammenhæng de aldrig har gjort før, og det betyder at musklerne både skal trænes men også bruge mange slag på at lære den muscle-memory der skal til for kroppen kan udføre det perfekte slag. Det er efterhånden veldokumenteret at fysisk træning, som supplement til din golf træning, ikke kun vil forbedre dit slag, men også forebygge langt størstedelen af de skader du vil opleve i forbindelse med golf. Der er som udgangspunkt 3 øvelser, du bør udføre som supplement til golftræning, men hvis du skal ramme din træning helt perfekt, bør du få skræddersyet dine øvelser til dine styrker og svagheder.

Som udgangspunkt vil fysisk træning give dig mere power i dine slag, en langt bedre stabilitet under slaget og en øget mobilitet, som sikrer dig at du kan svinge helt ud i dine golfslag. Når du skal supplere din fysiske træning, bør det foregå via de 3 øvelser; Squat til skulderpres, Et bens dødløft og rotation i overkrop. Squat til skulderpres, er forholdsvis lige til, og du vil opleve at du får trænet det meste af kroppen med denne øvelse og det giver dig mulighed for at putte flere kræfter ind i hvert slag. Det er en god idé at supplerer din fysiske træning med proteinbarer, så du vil se og opleve hurtigere resultater af dine timer i træningscentret, et godt sted at starte vil være med Quest bar, som er en af verdens mest kendte mærker og har noget til enhver. Derudover kan du også supplere din kost med kosttilskud fra bl.a. en helsebutik.

Spil mere golf i vinterhalvåret

De fleste spiller langt mindre golf henover vinterhalvåret og de fleste oplever at når de skal i gang i gang til foråret, så skal de genoptræne deres skud, dvs. de fleste når at miste noget i deres skud i denne pause. Du kan derfor komme lidt foran de andre når det kommer til præstation på golfbanen, ved at tage en golfrejse i løbet af vinterhalvåret, hvor du kan få vedligeholdt golfen.

Der findes mange golfrejser rundt omkring i verden, hvor der også er aktiviteter og faciliteter til hele familien, også hvis de ikke er interesseret i golf. Der findes f.eks. golfresorts på Gran Canaria hvor familien har mulighed for at nyde lækre strande, pools og kulturen mens du svinger golfkøllen på greenen. Der er et utal af golfrejser, der giver dig mulighed for at spille på de samme baner som de professionelle golfspillere og endda de samme baner som du ser på tv, så der er mulighed for at få en once-in-a-lifetime oplevelse og være klar til at spille golf igen når sommerhalvåret kommer tilbage.

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply