Motion i naturen – også selvom det er mørkt

Motion i naturen – også selvom det er mørkt

Er du et udemenneske, har du sikkert styr på alt dit udstyr, når du skal ud og motionere og være i ét med naturen. Mange gange er det i løbet af dagen aktiviteterne foregår, men andre gange kan det være efter mørket er faldet på, at du skal du. Det kan for eksempel være et

Er du et udemenneske, har du sikkert styr på alt dit udstyr, når du skal ud og motionere og være i ét med naturen. Mange gange er det i løbet af dagen aktiviteterne foregår, men andre gange kan det være efter mørket er faldet på, at du skal du. Det kan for eksempel være et orienteringsløb, der er planlagt til at foregå om natten. Og så er der én ting, du bare ikke må glemme. Det er lommelygten.

Vælg den rigtige type lommelygte til din aktivitet

Alt efter hvad det er for en type sport, motion eller aktivitet, du skal ud og lave, så er der forskellige lommelygter, der er smarte at tage med. Hvis du skal på orienteringsløb, og du har en tung lommelygte i bæltet, kan den forsinke dig, og den vil være alt for træls at have med undervejs. Pandelampen er den smarte løsning til selve orienteringsløbet, men det kan også være smart at have en håndholdt lygte med til før og efter løbet. Der kan være andre aktiviteter i skoven eller andre steder, hvor den lette håndholdte lygte kan være smart. Du kan læse mere om forskellige lommelygter fra Maglite og Led Lenser, der vil være med til at gøre det let og sjovt at lyse op i mørket. Det er nogle af de bedst sælgende lygter hos Eventyrsport, og der er både LED-lygter og genopladelige lommelygter i blandt, hvilket er populære og miljøvenlige måder at få lys på.

Genopladelige lygter der lyser op

Hvis du er typen, der tager på blaffetur eller kan lide at hike længere ture, så ved du at en lommelygte er uundværlig. Når mørket falder på, og det er tid til at komme ind i teltet, er det umuligt at orientere sig, hvis ikke man har en lommelygte. Ligeledes kan det være meget problematisk at skulle træde af på naturens veje, hvis ikke man kan finde vej i mørket. Både på hiketuren og teltturen kan MT14være din bedste ven, fordi den er nem at bruge og kan lyse hele 320 meter. Men det mest smarte er, at du kan ændre i længden og bredden på lyset og dermed hvor kraftigt den lyser.

 

 

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply