Inkorporer mere motion i hverdagen ved at cykle

Inkorporer mere motion i hverdagen ved at cykle

Synes du, at det kan være svært at finde tid nok i hverdagen til at få dyrket motion og få rørt sig nok? Her er nogle tips til at få inkorporeret mere motion i hverdagen ved at cykle noget mere.   Tag cyklen i stedet for bussen eller toget Det kan sagtens betale sig –

Synes du, at det kan være svært at finde tid nok i hverdagen til at få dyrket motion og få rørt sig nok? Her er nogle tips til at få inkorporeret mere motion i hverdagen ved at cykle noget mere.

 

Tag cyklen i stedet for bussen eller toget

Det kan sagtens betale sig – både for pengepungen og motionskontoen – at hoppe på cyklen, når du skal til og fra studie eller arbejde. De 5, 10 eller måske 20 kilometer, du normalt bruger på at sidde i en bus eller et tog, kan blive til god motion, så du er sikker på at få rørt kroppen. Ved at bruge cyklen som transportform i dagligdagen, får du automatisk motion hver dag, og behøver derfor ikke stresse over, at du ikke når i fitnesscentret hver eneste dag.

 

Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning

Som bekendt er det danske vejr ustadigt, og der kommer ofte en regnbyge eller et ordentligt vindpust. Det er knapt så fedt at ankomme til arbejde og ligne en druknet mus, fordi man blev fanget i et ordentligt regnskyl, mens man sad på cyklen – men som det gamle ordsprog siger, så findes der kun dårlig påklædning, ikke dårligt vejr. Invester i et godt sæt regntøj, eventuelt en flot og moderigtig regnjakke, som du gerne vil gå rundt i, så du ikke har en undskyldning for at tage bus eller tog på de dage, hvor vejrudsigten lover regn.

 

Invester i en elcykel, hvis du har langt til og fra arbejde

Hvis du har for langt til arbejde til at du kan cykle, bør du overveje at investere i en elcykel. Med hjælp fra motoren på cyklen kan du opnå en fart på 20 kilometer i timen, når blot du træder let i pedalerne. Har du ekstra langt hver dag, er den nye speed pedelec elcykel måske noget for dig. Her kan du opnå 20 kilometer i timen uden at træde i pedalerne, og helt op til 45 kilometer i timen ved at træde i pedalerne. Læs mere om speed pedelec elcykler her.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply