5 sunde bud på nytårsmenuen

5 sunde bud på nytårsmenuen

Nytår er lige om hjørnet, og inden man får set sig om, er julen slut, og det er tid til nytårsfesten. Hvis du skal arrangere nytår, kan det derfor være en god idé at planlægge det meste allerede nu. Hvis du leder efter sunde, alternative nytårsmenuer, så læs med her. Torsk Torsk er en klassisk

Nytår er lige om hjørnet, og inden man får set sig om, er julen slut, og det er tid til nytårsfesten. Hvis du skal arrangere nytår, kan det derfor være en god idé at planlægge det meste allerede nu. Hvis du leder efter sunde, alternative nytårsmenuer, så læs med her.

 1. Torsk
  Torsk er en klassisk nytårsmenu, og heldigvis er det også super sundt. Du kan bage eller stege din torsk. Server den med en fedtfattig sovs og lækre grøntsager til. Det kan f.eks. et fad med ovenbagte grøntsager som broccoli og forskellige rødder, serveret på en bund af artiskok- eller pastinak puré.
 2. Sushi
  Sushi er altid festligt og super lækkert. Det er en af de sundere formere for take away, selvom man skal huske, at risene er kogt i sukker. Ikke desto mindre er der mange lækre grøntsager og sund fisk med i retten. Hvis du vil bestille sushi i Roskilde så klik her.
 3. Tapas
  Tapas er det spanske ord for mange små retter. Traditionelt indeholder det mange fede skinker, pølser og oste. Det behøver den dog ikke, og du kan sammensætte din helt egen version. Lav nogle lækre dips som f.eks. ærtehumus, artiskok- eller aubergine dip. Bag nogle tynde rugkiks og vær kreativ med grøntsagerne. Det kan være bagte peberfrugter, små grøntsagstærter, stegte auberginer eller andet.
 4. Poké Bowl
  Poké Bowl er den helt nye trends indenfor sund mad. Det er både sundt, smager lækkert og ser rigtig flot ud. I en Poké Bowl vælger du nogle forskellige ingredienser som f.eks. tangsalat, edamamebønner, sorte ris, quinoa, gulerødder og andre farverige grøntsager. Spis den med sesamfrø og en lækker dressing.
 5. Friske forårsruller
  De friske vietnamesiske forårsruller er en genial social ret. Gør en masse lækkert fyld klar og lad dine gæster samle deres ruller selv. Snit grøntsagerne fint, steg noget forskelligt kød og lav en lækker peanutsauce til.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply