Oplever du smerter i fødder, hofter, knæ eller ryg?

Oplever du smerter i fødder, hofter, knæ eller ryg?

Mange går dagligt rundt og har ondt diverse steder i kroppen. Og det er ikke nogen hemmelighed, at det på mange tidspunkter er noget, der virkelig kan være med til at sætte en stopper for de planer og mål, som man ellers havde sat sig for. Og det er der jo ikke nogen, der ønsker,

Mange går dagligt rundt og har ondt diverse steder i kroppen. Og det er ikke nogen hemmelighed, at det på mange tidspunkter er noget, der virkelig kan være med til at sætte en stopper for de planer og mål, som man ellers havde sat sig for. Og det er der jo ikke nogen, der ønsker, især ikke når det kommer til at gå ud over de ting, som man sætter pris på i hverdagen.

Mén og gener der påvirker hele kroppen

Det er både hårdt og opslidende, hvis man konstant går rundt og har ondt diverse steder i kroppen. Men det er ikke nogen hemmelighed, at det er ekstra ubehageligt, hvis de smerter befinder sig i enten fødderne, hofterne, knæene eller ryggen. Dette er nemlig nogle af de helt vitale dele af kroppen, som vi dagligt belaster og bruger.

Og vi bør ikke opleve gener, hvorfor det kan være en fordel at finde ud af, hvorfor smerterne i første omgang er opstået. I mange tilfælde kan det betale sig at tage et kig på de sko, som man går rundt i ofte flere timer dagligt. Er de enten ikke i den rette størrelse, ikke støttende nok eller på ingen måde stødabsorberende, kan de nemlig være grunden til de mange smerter.

Kig på fødderne

Når vi går og står op, lægger vi vægt på fødder og ankler, mens vi giver et stød op gennem hele kroppen, hver gang vi tager et skridt, og hælen rammer det hårde underlag. Og det er netop det stød, der kan være med til at forsage ubehag, hvorfor det kan være en fordel at blødgøre det underlag, som hælen lander på.

Det er blandt andet muligt med nogle gode, bløde og stødabsorberende Indlægssåler. Dem kan du finde et stort udvalg af hos Kiropraktisk i Centrum i København.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply