Undgå smerter i fødderne under din træning med indlægssåler

Undgå smerter i fødderne under din træning med indlægssåler

Rundt om i landet er der mange mennesker, som glemmer at passe på deres fødder. Med dette menes der, at der er nogen, der til hverdag eller under træning udsættes for smerter i fødder, hæl, ryg eller andet. Disse smerter kan reduceres eller forebygges ved at benytte indlægssåler eller sportssåler. Herunder kan du læse mere

Rundt om i landet er der mange mennesker, som glemmer at passe på deres fødder. Med dette menes der, at der er nogen, der til hverdag eller under træning udsættes for smerter i fødder, hæl, ryg eller andet. Disse smerter kan reduceres eller forebygges ved at benytte indlægssåler eller sportssåler. Herunder kan du læse mere om, hvilket to typer af sportssåle der findes, så du kan vælge den helt rigtige slags til din træning og dine fødder.

To typer af indlægssåler

Såle med komfort
Denne såltype er oftest lavet af et blødt materiale såsom skum eller gelé. Denne materialetype er støddæmpende og stødabsorberende, hvilket kan være med til at reducere og forebygge mod smerter i ryggen og fødderne. Ved, at denne sål har fokus på komfort, er det en type, som du kan bruge både i hverdagen og under din træning.

Såle med støtte
En sål med fokus på støtte er lidt anderledes end en sål med komfort. Dette ses især ved, at sålen først og fremmest er hårdere end en sål, der udelukkende benyttes til komfort. Foruden dette kan denne såltype give dig støtte de rigtige steder, især hvis du har problemer med svangerskader, hælskader, eller hvis du er udsat for pronation.
Pronation er noget, der forekommer for de fleste voksne på grund af overbelastning. Hvis du er i tvivl om, om du selv pronerer, så kan du vælge at undersøge dine brugte sko. Hvis skoene viser tegn på at være slidt i indadgående retning, så kan det være et tegn på, at du går lidt skævt i dine sko. Denne skæve gang kan være med til at give dig problemer, ved at du kan skade både dine fødder, knæ, ryggen og hofterne. Hvis du vælger at lægge indlægssåler med støtte i dine sko, så kan det være muligt for dig at forebygge og modvirke pronation i fødderne. Indlægssålen kan effektivt støtte hele din fod, da den har en kileformet konstruktion. Denne konstruktion ses ved, at indlægssålens inderside er højere end ydersiden, og derved kan den modvirke den indadgående bevægelse. Foruden dette er sålen også støddæmpende, så den kan også give komfort.

Align Footwear

Hvis du overvejer at købe nogle indlægssåler, uanset om det er til sports- eller dagligbrug, så kan du vælge at købe dem hos Align Footwear, da de har indlægssåler til både børn, unge, kvinder og mænd. Du kan få et overblik over deres udvalg på deres hjemmeside https://alignfootwear.dk/. Foruden dette vil det også være muligt for dig at finde indlægssåler til netop din problemtype. Det vil sige, at de har indlægssåler til dig, uanset om du har hælspore, rygsmerter eller noget helt tredje, og derved kan du vælge den rigtige indlægssål til dig for at sikre, at de korrigerer dig korrekt og derved formindsker smerterne.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply