Svært ved at slappe af i hverdagen?

Svært ved at slappe af i hverdagen?

Mange kender følelsen af, at man har svært ved at falde til ro efter en lang dag. Tankerne kører rundt i hovedet på en, og man vender og drejer verdenssituationen flere gange. Selv når man endelig er landet i sofaen og har tændt for fjernsynet, eller prøver at ligge i sengen for at sove, vil

Mange kender følelsen af, at man har svært ved at falde til ro efter en lang dag. Tankerne kører rundt i hovedet på en, og man vender og drejer verdenssituationen flere gange. Selv når man endelig er landet i sofaen og har tændt for fjernsynet, eller prøver at ligge i sengen for at sove, vil tankerne ikke stoppe med at rumle løs. Det kan også være når man er kommet hjem fra arbejde, og man farer rundt som en hvirvelvind, fordi man ikke kan falde til ro og slappe af, før det hele er pænt og rent. Der kan være mange forskellige årsager til, at sin evne til at slappe af, er ude af drift.

 

7 gode råd til at koble af

  1. Hobby: Forskning har vist, at fysisk aktivitet gør det lettere at koble af. Det behøver ikke være en sportslig hobby, men konkurrencesport gør generelt en i bedre stand til at præstere.

 

  1. Massage: Når musklerne løsnes op og blodet cirkler rundt i kroppen, kan både krop og sjæl slappe helt af.

 

  1. Sov: Man ser ofte, at hvis man har travlt, skærer man ned på antallet af søvntimer. Dette er ikke nogen god idé, da søvn er nødvendigt for at man både fysisk og mentalt kan fungere.

 

  1. Smil: Tag ja-hatten på, og kom med en sjov bemærkning i ny og næ. Det gør tilværelsen mere afslappet og udfordringerne lettere at håndtere.

 

  1. Sundhed: Spiser man sundt og motionerer, vil man opleve et større overskud i hverdagen, og der vil blive mere ro og trang til at koble af

 

  1. Snak: Når man er særligt stresset, kan det være en fordel at snakke med sin partner. Det kan give et helt andet overskud, hvis hjemmefronten ved, at man er presset i en periode.

 

  1. Uddelegér: Man behøver ikke klare ALLE opgaver i hjemmet på egen hånd. Ofte kan det skabe ro, at man lader en anden tage opvasken eller madlavningen en dag, så man kan slappe af.

 

Forslag til hobby

Ønsker man ikke en fysisk aktivitet, kan man også slappe af på sofaen med online casino. Dette er både sjovt og afslappende. Ønsker man at læse mere om online bookmaker så læs mere her.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply