Sådan kommer du i gang med træning

Sådan kommer du i gang med træning

Har du et ønske om at komme i gang med træne, men har du svært ved at finde motivationen? For de fleste er det ikke ønsket eller lysten, der svigter, når det har med træning af gøre. Det er simpelthen motivationen til at komme ned i fitnesscentret. Når du ikke er inde i en vane,

Har du et ønske om at komme i gang med træne, men har du svært ved at finde motivationen? For de fleste er det ikke ønsket eller lysten, der svigter, når det har med træning af gøre. Det er simpelthen motivationen til at komme ned i fitnesscentret. Når du ikke er inde i en vane, kan det virke helt umuligt at finde motivationen til det.

Drop undskyldningerne

Som sagt kan det være svært at finde motivationen, når du ikke er inde i en rutine. Med det følger også, at det kan være rigtig nemt at finde på en masse undskyldninger for ikke at tage af sted. Så skal vasketøjet lige klares, så er du lidt for træt og så er klokken alligevel for mange til at komme afsted. Drop alle dine undskyldninger. Der er næsten aldrig nogen undskyldninger for ikke at finde et ledigt tidspunkt på ugen til en tur op og træne.

Lad dig ikke begrænse

Med undskyldningerne følger også pludselig en masse begrænsninger. Du er nødt til at stoppe med at se begrænsninger for dig selv. Hvis du har et ønske om at træne, kan du sagtens komme til det. Hvis du f.eks. går med briller, skal du ikke se det som en forhindring eller begrænsning. Du kan bruge kontaktlinser, og ellers findes der mange briller til sport.

Køb nyt træningstøj

Det kan lyde simpelt og måske skørt, men faktisk virker det for mange at købe nyt træningstøj, hvis du savner motivation. Når du køber nyt træningstøj, vil du automatisk få et ønske om at komme op i træningscentret og prøve det. Det vil også gøre din træning bedre, hvis du træner i noget tøj, du føler dig tilpas og glad i. Gør dig selv den tjeneste at finde noget træningstøj, du vil blive glad for.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel