Danmarks Akupunktur uddannelse

Danmarks Akupunktur uddannelse

Er du helt vild med akupunktur, og er din store drøm derfor at blive akupunktør? Så er du kommet til det helt rette sted. Du bør nemlig overveje at søge ind på Danmarks akupunktur uddannelse, hvor du netop kan uddanne dig til akupunktør. Du vil her blive undervist i kinesisk medicin, og du vil derudover

Er du helt vild med akupunktur, og er din store drøm derfor at blive akupunktør? Så er du kommet til det helt rette sted. Du bør nemlig overveje at søge ind på Danmarks akupunktur uddannelse, hvor du netop kan uddanne dig til akupunktør. Du vil her blive undervist i kinesisk medicin, og du vil derudover få en helt klassisk forståelse for, hvordan det udøves og praktiseres, som det oprindeligt har været tænkt. De teknikker, som du bliver undervist i på Danmarks akupunktur uddannelse, giver dig et yderst effektivt resultat, helt uden misfortolkninger og forstyrrelser. Du vil dog ikke blot lære om den klassiske forståelse for akupunktur, du vil nemlig også blive undervist i moderne viden, som har vist sig at være yderst effektiv. Find en akupunktur uddannelse her, og forfølg dermed din store akupunktør drøm.

Den anden del af Danmarks akupunktur uddannelse kaldes ’kultivering af behandleren’ og handler om, at du som elev arbejder på at skabe balance og sundhed hos dig selv. Dette opnås ved hjælp af behandlinger, Qigong og mentalt arbejde. Du får på denne måde en god forståelse for og erfaring med, hvad kinesisk medicin egentlig kan udrette samt, hvordan det føles at gå igennem en sådan proces selv. Denne uddannelse kan desuden både tages af personer, der ønsker at arbejde indenfor faget, men også af personer, der blot ønsker at benytte de værktøjer, som skolen tilbyder, til sin egen personlige udvikling.

Undervisning i de oprindelige Qigong-former

Ønsker du at blive undervist i de oprindelige Qigong-former, så er Danmarks akupunktur uddannelse også det helt rigtige valg for dig. De er nemlig de eneste Danmark, der underviser i de oprindelige Qigong-former, som hjælper med at kultivere sundhed og styrke hos behandleren. Det er en vigtig del af uddannelse, at behandleren er i ét med sig selv, og det er i stor grad også det, som bringer liv til faget akupunktur. Som udgangspunkt bliver man på skolen undervist i TCM, hvor man får den basale viden indenfor kinesisk medicin. Derudover får du som elev også indsigt i og forståelse for teoriens oprindelse.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel