Sådan gør du sport og motion til en del af hjemmet

Sådan gør du sport og motion til en del af hjemmet

Turen til fitnesscenteret kan virke for lang og for ugidelig, og når du endelig kommer derhen, føler du dig måske ikke helt tilpas. I samme bane ønsker du heller ikke at begynde på en sportsgren ved det lokale fodboldhold eller idrætsforening. Du vil egentlig helst motionere derhjemme, hvor du selv bestemmer tempoet, intensiteten, og hvad

Turen til fitnesscenteret kan virke for lang og for ugidelig, og når du endelig kommer derhen, føler du dig måske ikke helt tilpas. I samme bane ønsker du heller ikke at begynde på en sportsgren ved det lokale fodboldhold eller idrætsforening. Du vil egentlig helst motionere derhjemme, hvor du selv bestemmer tempoet, intensiteten, og hvad du laver. Tryghed under motion er vigtigt for nogle, og hvis du er én af dem, er det heldigvis muligt at motionere, og motionere godt og hårdt, derhjemme. Det kræver blot nogle tilføjelser til hjemmet.

Det skal du bruge for at motionere derhjemme

Her er nogle eksempler på tilføjelser til hjemmet, der gør dig klar og parat til at begynde på træningen:

  • Hvis du har adgang til en have, kan du anskaffe dig en trampolin. Du kan med fordel vælge en BERG-trampolin, der både holder lang tid og giver dig god springkraft – find en her: trampolinguiden.dk/berg-trampolin/. Med trampolinen kan du gå i gang med sjove og opfindsomme motionsformer og lege, hvor du også får trænet din fleksibilitet og agilitet. Tjek efter tilbud på trampoliner, da de kan hænde at være dyre.

  • Hvis du har et værelse, kælder el.lign., der ikke bliver brugt til noget, kan du gøre det til dit helt eget træningscenter. Du behøver ikke købe de helt store maskiner med det samme. Du kan starte med nogle håndvægte og en bænk og tage den derfra. I længden kommer du måske endda til at spare penge, da fitnesscentre kan være ekstremt dyre.

  • Hvis du vil fokusere på din kondition, kan du købe en motionscykel eller løbebånd. Dermed kan du altid hurtigt tage en tur og forbedre konditionen. Hvis du sætter maskinen foran fjernsynet, kommer du højst sandsynligt til at bruge den meget, da du blot kan se fjernsyn imens og dermed hurtigere komme i form.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel