Holder du øje med vægten?

Holder du øje med vægten?

Vi kender det alle. Det er sommerferie, og vi lever bedre end normalt. Man får måske et ekstra glas vin, eller et ekstra stykke chokolade til dessert. Hvad enten du trænger til at smide feriekiloene eller bare har lyst til at få sundere spisevaner, så er det en god idé at have en badevægt. Et

Vi kender det alle. Det er sommerferie, og vi lever bedre end normalt. Man får måske et ekstra glas vin, eller et ekstra stykke chokolade til dessert. Hvad enten du trænger til at smide feriekiloene eller bare har lyst til at få sundere spisevaner, så er det en god idé at have en badevægt. Et af de mange gode råd til vægttab er nemlig at veje sig ofte. Hermed kan man holde øje med, om kiloene forsvinder eller trænger sig på. Står du og mangler én, så find en badevægt her. Nedenfor får du tips til både sundere spisevaner og øvrige råd om vægttab.

Sundere spisevaner hjælper

Der er mange ting, du kan gøre for at bryde med dine dårlige spisevaner. En god idé er at skrive dine måltider ned. På denne måde bliver det mere overskueligt at se, hvad du har indtaget i løbet af dagen, og herved kan du også se, hvor det hele går galt. Det gælder selvfølgelig også om at holde sig fra de lette løsninger. Fastfood og snacks kan virke lokkende, men gør dig selv en tjeneste, og hold dig fra det. Lav i stedet mad selv og gerne meget ad gangen, som du kan gemme i køleskabet eller fryse ned til senere brug. Madplaner kan også være med til at gøre ugen mere overskuelig, og du kan endda spare penge ved at handle ind til hele ugen og lave mad efter de mange tilbud hos købmanden.

Tips til vægttab

Foruden at bryde med dårlige spisevaner, kan man også gøre andet for at tabe sig. Her får du et par tips:

  • Få nok søvn – for lidt søvn kan påvirke spisemønstret.
  • Spis langsomt – kroppen skal også registrere at du er mæt
  • Spis mere frugt og grønt
  • Vær fysisk aktiv – HVER dag
  • Drik mere vand – det mætter
  • Start i det små – det tager sin tid
Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply