Frem med massagepistolen – vink farvel til ømme muskler

Frem med massagepistolen – vink farvel til ømme muskler

Hvad enten du træner på motions- eller eliteniveau, kender du sikkert alt til ømme muskler efter træningen. De forskellige producenter præsenterer dog løbende produkter, der tager kampen op mod mælkesyre. Det gælder eksempelvis kompressionsstøvler, men også de populære massagepistoler. Optimering af blodcirkulation  Ved enten at klemme eller rotere i de forskellige zoner kan blodcirkulationen blive

Hvad enten du træner på motions- eller eliteniveau, kender du sikkert alt til ømme muskler efter træningen. De forskellige producenter præsenterer dog løbende produkter, der tager kampen op mod mælkesyre. Det gælder eksempelvis kompressionsstøvler, men også de populære massagepistoler.

Optimering af blodcirkulation


 Ved enten at klemme eller rotere i de forskellige zoner kan blodcirkulationen blive optimeret, så du undgår væskeophobninger, eksempelvis efter en hård fysisk træning. De forskellige produkter kan målrette behandlingen i zoner som ryg, nakke, arme og ben.

 En massagepistol kan i øvrigt med fordel både benyttes før og efter træningen – brug den til at varme kroppen op samt til restituering, så du undgår stive led. Alt efter model roterer massagehovedet med et forskellige antal vibrationer direkte på huden, så du undgår en ophobning af væske og affaldsstoffer.

Køb en massagepistol


 Massagepistoler fås i en lang række forskellige prisklasser, og du kan som regel finde rigtig gode tilbud inden for kategorien, selv på topmærkerne. Den bedste billige massagepistol tilbyder dig en effektiv massage i eget hjem, og du skal måske blot bruge 1-2 minutter på at massere lårbasserne efter en lang løbetur. Denne type effektive hjemmebehandling kan gøre, at du med stor sandsynlighed slipper for at skulle en tur forbi den noget dyrere massør – og det er noget, alle i familien kan få stor glæde af.

 Du kan komme langt for et par hundrede kroner, når det gælder massagepistoler. Det er en oplagt gaveidé til ham eller hende, der har alt – men som elsker sin daglige træning og smarte gadgets.

 Mens der er blevet forsket en del i virkningen af kompression, har der været færre officielle undersøgelser af massagepistoler, som stadig er et nyere produkt på markedet. Det er derfor også vigtigt, at du som bruger altid følger producentens anbefalinger nøje og f.eks. ikke bruger massagepistolen på de mere ømfindtlige steder, såsom skridtet og brystvævet.
  

Insidefitness
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply