Undgå ondt i ryggen

Undgå ondt i ryggen

Du kender det garanteret godt. Så snart computeren er tændt, og du er gået i gang med at arbejde, sidder du foroverbøjet ind over skrivebordet. Det er ikke noget, du tænker over, det sker bare helt per automatik. Det er en træls vane, for det betyder også, at du bliver træt i ryggen, og måske

Du kender det garanteret godt. Så snart computeren er tændt, og du er gået i gang med at arbejde, sidder du foroverbøjet ind over skrivebordet. Det er ikke noget, du tænker over, det sker bare helt per automatik. Det er en træls vane, for det betyder også, at du bliver træt i ryggen, og måske du endda har opdaget, at du går rundt hjemme efter en lang arbejdsdag og er blevet godt øm.

Der er heldigvis udviklet rigtig mange ergonomisk korrekte møbler, der skal afhjælpe problemet med dårlige stillinger og deraf ondt i ryggen og nakken. Men ergonomisk kontorudstyr handler ikke kun om gode skrivebordsstole og hæve-sænkeborde. Det handler lige så meget om at have en lille bold, der både kan fungere som antistressværktøj men som også styrker fingermusklerne, eller det kan være en lille træningselastik, du kan lave små aflastende øvelser med, når du har behov for det. Køb ergonomisk kontorudstyr her.

Gør pausen aktiv

Der er mange, der ikke udnytter kaffe- eller frokostpauser så godt, som de i virkeligheden kunne. Pauser er den perfekte mulighed for at få ændret på kropsstillingen, udstrakt nogle muskler og få bevæget kroppen lidt. Det kunne være et rigtig godt initiativ, hvis I på arbejdspladsen fælles sørger for en aktiv pause. Om det handler om, at I er et par stykker, der har en aftale om at skulle gå op ad trapperne til fjerde sal og vende, når I har en pause, eller om I stiller jer fælles og strækker ud med et par elastikker er ikke så vigtigt. Så længe I bevæger jer.

Det er også med til blandt andet at forebygge hovedpine, når man sørger for at få sig bevæget i løbet af en arbejdsdag, så måske du vil lægge mærke til alle de fordele, du oplever i fritiden, når du bare retter nogle små ting på jobbet.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply