Disse gadgets hjælper dig med træningen

Disse gadgets hjælper dig med træningen

Er du en af de mange som tænker, at du skal til at i gang med at træne? Ofte kan det være lettere at komme i gang hvis man har det rigtige udstyr, hvilket kan gøre træningen lidt sjovere. I denne artikel vil du blive fulgt igennem nogle gadgets der måske kan hjælpe dig til

Er du en af de mange som tænker, at du skal til at i gang med at træne? Ofte kan det være lettere at komme i gang hvis man har det rigtige udstyr, hvilket kan gøre træningen lidt sjovere. I denne artikel vil du blive fulgt igennem nogle gadgets der måske kan hjælpe dig til at komme i gang med at træne.

1.   Sports ur

Skal du i gang med at træne, er et sports ur eller et såkaldt puls ur, en rigtig godt investering man kan gøre sig. Først og fremmest, er det et ur som sidder uforstyrrede, hvad endnu bedre er dog, at uret kan give en masse nyttige informationer iforhold til monitorering af din træning. Den kan måle din puls, kalorieforbrug Med GPS kan man også måle ting som fart, og ikke mindst længden på eventuelle ruter. Dermed kan et sports ur altså bruges i mange forskellige sportsgrene. Her kan nævnes alt fra løb til cykling som trekking til ski. Så ønsker du at gå i gang med at træne kan det varmt anbefales, at du skaffer dig et sports ur. Det vil helt sikkert gøre din træning mere interessant.

2.   Skridttæller

Den overordnede anbefaling siger, at vokse bør tage 10.000 skrift hver eneste dag, og at børn bør tage 12.000 skridt hver dag for at holde sig sunde og raske. En skridttæller er derfor en god gadget til at sikre, at du når op på det antal skridt som du bør tage. Har du et arbejde hvor du går rundt hver evig eneste dag er det måske ikke så relevant, da du rigtig hurtigt vil komme op på de 10.000 skridt i løbet af dagen. Til gengæld er det en god idé at have en skridttæller hvis du har et job, hvor du er stillesiddende. Ydermere kan der gå helt sport i den, hvis du anskaffer dig denne gadget, hvilket jo ikke er en dårlig ting.

3.   Selvmåler

Hvis du virkelig ønsker at monitorere dig selv 24 timer i døgnet, er denne gadget lige noget for dig. Denne gadget er et armbånd som gør det muligt for dig at monitorere din søvn, dine spisevaner samt hvor meget du får bevæget dig i løbet af dagen. Med denne gadget er du gået mange steps videre fra en skridttæller. Som eksempel på smartheden i sådan et armbånd kan det nævnes, at mange af armbåndene har en smart vækkefunktion, som vækker dig når du sover let. Dette gør den fordi det videnskabelig er bevist, at du vil føle dig mere udhvilet, hvis du bliver vækket mens du kun er i en let søvn, hvilket også vil resultere i mere motion og bevægelse resten af dagen. Syntes du sådanne en gadget lyder spændene kan du låne penge nu, hvis ikke selv du har råd.

4.   Høretelefoner til træning

Skal du ud og løbe en tur kan det godt være generende at høre på sit eget åndedrag. Ydermere vil høretelefoner også hjælpe dig til at få en bedre rytme, da du automatisk vil falde ind i beatet på sangen.  Hvis du træner i et fitnesscenter kan det også være generende at høre på de høje bass beats. Med et par høretelefoner har du i stedet muligheden for at høre din selvvalgt ynglings musik. En anbefaling vil være, at du kigger efter høretelefoner der specifikt er lavet til formålet at træne. Kig derfor efter høretelefoner der ikke vejer så meget samt høretelefoner der er lavet af rette materiale og passer til dit hoved og dine øre.

5.   Rigtig påklædning

Afslutningsvis er det rigtig vigtig at du har det rigtige påklædning som der er krævet til den form for træning du vil lave. Løber du eksempelvis, er det vigtigt at du har et gode par løbesko og også løbetøj som i hvert fald ikke vil gøre løbeturen sværere end den er i forvejen. At have det rigtige påklædning uanset hvilken form for motion du dyrker, giver motivation, da det er den helt basale ting man bør have før man overhovedet kan gå i gang med sin træning. Husk også at der ofte er produkter som skal laves specielt til dig. Eksempelvis ved løbesko findes der et hav af forskellige muligheder. Her kan det anbefales at du tager en løbetest og for købt de sko der passer til din løbestil.

Jeg håber, at du igennem denne artikel har fået inspiration til nogle gadgets der kunne give motivation og gøre det mere interessant for dig at gå i gang med træningen.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply