Bådtilbehør til vandsport

Bådtilbehør til vandsport

At have sin egen sejlbåd, er et privilegie lidt udover det sædvanlige. Det kan være idyllisk og ligefrem afstressende, at tage en tur ud på havet og mærket vindens susen og bølgernes gyngen under sig. Men udover at være en behagelig hygge-aktivitet for hele familien, kan det at sejle også være en gylden mulighed for

At have sin egen sejlbåd, er et privilegie lidt udover det sædvanlige. Det kan være idyllisk og ligefrem afstressende, at tage en tur ud på havet og mærket vindens susen og bølgernes gyngen under sig. Men udover at være en behagelig hygge-aktivitet for hele familien, kan det at sejle også være en gylden mulighed for sportsaktiviteter, hvis man altså har det rette bådtilbehør. Vandsport kan være både sjovt og sundt, da det er en glimrende type motion, der er lidt udover det sædvanlige. Og hvis man har sikkerheden i orden, kan det også være en glimrende aktivitet for hele familien.

Sjov med vandski

Vandski kan give de fleste et sug i maven af spænding og adrenalin, når man mærker vandet sprøjte i ansigtet og forsøger at holde balancen i høj fart. Men vandski som sport, kræver det helt rigtige bådudstyr. For det første kræver det, det rigtige sæt vandski. Hos de fleste udbydere, findes der et stort udvalg er ski til forskellige niveauer. Hvis du er helt ny indenfor vandski, så vælg et sær vandski til nybegyndere, da disse er nemmere at bruge. Endvidere skal man bruge en vandskis line, som forbindes til båden. Dine vandski skal vaskes i almindelig ferskvand efter hvert brug, så du ikke ødelægger lakeringen på sigt.

Sus i maven på paddleboard

Hvis du skal prøve et rigtigt sus i maven, kan du tage paddleboardet med på din næste sejltur. Køb et paddleboard der passer til dit niveau, og paddles der passer til din højde. Start et sted med lave bølger, så du kan starte forsigtigt ud. Husk at have en badestige med på båden så du nemt kan kravle op i båden igen, efter du har surfet på dit padde board. Det er dog bedst at starte tæt på land, hvis du er nybegynder.

Kom helt tæt på fiskene med en våddragt

Hvis du vil have en vil vild oplevelse næste gang du er ude at sejle så skal du overveje at dykke. Med en våddragt og dykkecertifikat kan du komme helt tæt havets vidundere, og se fiskene på tæt hold. Det kræver ikke meget bådtilbehør, udover en god våddragt og en snorkel. Vær opmærksom på at du skal være en god svømmer, og start forsigtigt ud så det føltes trygt. Start derfor ikke på dage med dårligt vejr, hvor havet kan være mere utilregneligt. 

 

Insidefitness
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply