Få plads til både træning og nydelse i hverdagen

Få plads til både træning og nydelse i hverdagen

Mange, som giver sig i kast med at omligge kosten og træne mere, kan måske komme til at befinde sig i et dilemma, hvor man føler, at man skal fravælge en masse usunde ting. Sådan vil det selvfølgelig også være, hvis man netop vil leve sundt, men det behøver dog ikke at være så entydigt,

Mange, som giver sig i kast med at omligge kosten og træne mere, kan måske komme til at befinde sig i et dilemma, hvor man føler, at man skal fravælge en masse usunde ting. Sådan vil det selvfølgelig også være, hvis man netop vil leve sundt, men det behøver dog ikke at være så entydigt, som det lyder.

Myten om den sunde livsstil

Når man snakke om det sunde liv og den sunde livsstil, så tænker man måske typisk, at det handler om, at alle de ting, man gør, skal være de sunde og gode alternative, som udelukkende viser sig positivt på sin krop. Det er selvfølgelig også en stor del af det, men man behøver ikke at tage det 100% seriøst. Det vil nemlig også være ærgerligt, hvis man en gang imellem har lyst til en burger eller en pizza og så ikke giver sig selv lov til det, fordi man jo skal leve sundt. Det handler i bund og grund om at ændre tilgangen, så man primært lever sundt, men også en gang imellem har de såkaldte cheat days eller hvad man nu ellers vil kalde det, hvor man også give sig selv lov til noget, som ikke nødvendigvis er det sundeste.

Find den personlige balancegang

I ethvert træningsforløb handler det nemlig om at finde sin egen personlige tilgang til, hvad man gerne vil opnå. Det er selvfølgelig helt fair, hvis man helst bare undgår fedtede og søde sager, og hvad man nu ellers anser for usundt. Men hvis man ikke kan undvære et lækkert stykke bagværk fra Seestbageri.dk eller en gang imellem godt kunne spise en lækker italiensk pizza, så behøver det ikke at stå i vejen for det træningsforløb, man er i gang med. Så længe man finde den rette balancegang, som gør, at man stadig lever et sundt liv med træning og varieret kost.

Insidefitness
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply