3 tips til hvordan du som mand kan blive klar til sommer 2019

3 tips til hvordan du som mand kan blive klar til sommer 2019

Der er forhåbentlig ikke længe til at den danske sommer begynder. Det er derfor nu du virkelig skal gå i gang, hvis du skal nå at blive klar til den. Du kan her læse 3 gode tips som du kan benytte dig af, for at blive helt klar til den danske sommer 2019. Giv træningen

Der er forhåbentlig ikke længe til at den danske sommer begynder. Det er derfor nu du virkelig skal gå i gang, hvis du skal nå at blive klar til den. Du kan her læse 3 gode tips som du kan benytte dig af, for at blive helt klar til den danske sommer 2019.

Giv træningen et ekstra skub

Mange har allerede startet 2019 ud med at begynde at træne og spise mere sundt. Men nu når vi er kommet et stykke ind i februar måned, begynder træningscentrene igen at stå tomme. Det behøver ikke at være sådan for dig.

Hold din træning ved lige og skub dine grænser med en personlig træner. En personlig træner, kan hjælpe dig med alt fra kosten, til at lave et godt træningsprogram og til at hjælpe dig med at opretholde motivationen.

Når du skal finde en personlig træner, er det vigtigt at du finder en som har massere erfaring og som virker som et godt match til dig. Jonas Nellemann er en personlig træner, som kan hjælpe dig med at få styr på alle de ting som du har brug for hjælp til, når det kommer til styrketræning. Jonas Nellemann har selv været elitesvømmer og taget mange forskellige uddannelser og kurser inden får personlig træning.

Få et nyt look

Giv dig selv lidt ekstra selvtillid, ved at få en nyt look. Når du skal have et nyt look, kan du eventuelt starte fra toppen med en ny frisure. En meget populær sommerfrisure, som rigtig mange mænd vælger at få, er en ”fade”. Med en ”fade”, har du lidt længere hår på toppen, og hårets længde bliver så kortere og kortere jo længere ned man kommer på falsen og nakken. Dette giver en superfed effekt til dit hår, især hvis dit skæg også matcher.

Så det næste du skal gøre er at skille dig af med det lange vinterskæg. Det er meget normalt at du har ladet skægget gro, hen over vinteren. Men nu må det lange skæg lade livet. Så invester i en skægtrimmer fra Made4Men og få dit skæg til at match din nye frisure.

Stop ikke på toppen

En skægtrimmer, kan også bruges på andre steder på kroppen, så når du er færdig med hoved, så kan du fortsætte trimningen videre ned, og fjerne det værste kropshår, så man rigtig kan se dine nye muskler, som du har arbejdet så hårdt på at få.

Alle mænd har hår på kroppen, nogle har mere og andre har mindre. Når du trimmer disse hår, kan du virkelig få din krop til at se meget mere velplejet og velsoigneret ud. Hvis du gerne vil trimme dine kropshår, skal du enten vaske din skægtrimmer MEGET grundigt, eller købe en skægtrimmer som du kun bruger til dette. Hvis du bruger den samme skægtrimmer, til både hoved og krop, uden at vaske den grundigt, kan det resultere i at du får skægpest, enten på kroppen eller i ansigtet.

Du er ved at læse denne side, nu helt klar til at give den ekstra gas med både træningen og selvplejen inden den danske sommer starter.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply