Sportsrejse til La Stue

Blev din årlige rejse til La Santa aflyst? Eller turde du ikke booke skiferie, af frygt for at tabe penge? Så kan du heldigvis lave din egen sportsrejse derhjemme, hvis du tænker lidt kreativt. Vi kan ikke garantere at vejret er godt, men til gengæld er der et væld af muligheder for motion og konkurrence,

Blev din årlige rejse til La Santa aflyst? Eller turde du ikke booke skiferie, af frygt for at tabe penge? Så kan du heldigvis lave din egen sportsrejse derhjemme, hvis du tænker lidt kreativt.

Vi kan ikke garantere at vejret er godt, men til gengæld er der et væld af muligheder for motion og konkurrence, hvis bare du ifører dig ja-hatten de næste 250 ord.

Med en lille smule research, forberedelse og planlægning kan du nemlig lave dit eget program for en uge fyldt med sport – og så endda så billigt, at du har råd til en længere rejse næste år. Der findes nemlig et væld af apps, hvor du kan registrere ruter, udfordre dig selv og andre og planlægge lige netop dit motionsprogram.

Forkælelse hjemme i stuen

Forkælelsen med massage og spa efter en lang dag med aktivitet kan selvfølgelig også være en motiverende faktor. Men det er der heldigvis råd for. Har du ikke et badekar, kan du købe et sammenklappeligt badekar – ja, også til voksne – som du kan døse hen i, efter en lang dag. Tilsæt lidt badeolier, og du bemærker knap forskellen.

Massage kan du heldigvis stadig få i Danmark, men en endnu nemmere og billigere løsning er en massagepistol. På den måde kan du nemlig selv bestemme hvornår, hvor og hvor meget massage du har brug for.

Beløn dig selv

En uge spækket med aktivitet gennemført helt på egen hånd skal naturligvis belønnes. Hvis din helt våde drøm er mere sportsudstyr eller sportstøj, så giv det til dig selv i gave – enten før eller efter.

Er du mere et konkurrencemenneske, så kan du heldigvis finde adskillige billige pokaler og medaljer på nettet. Så har du noget at vise frem i stedet for feriebilleder, så du stolt kan berette om din uge fyldt med imponerende sportspræstationer. Godt klaret!

Insidefitness
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply