Bliv zoneterapeut

Interesserer du dig for behandlingsmetoder, hvor man ved hjælp af trykpåvirkninger ét sted på kroppen søger at forbedre en funktion et andet sted på kroppen? Hvis dette er tilfældet, så kunne zoneterapeutuddannelsen være noget for dig. Den grundlæggende teori bagved denne metode er, at hele kroppen kan findes afspejlet i delområder af kroppen, som kommunikerer

Interesserer du dig for behandlingsmetoder, hvor man ved hjælp af trykpåvirkninger ét sted på kroppen søger at forbedre en funktion et andet sted på kroppen? Hvis dette er tilfældet, så kunne zoneterapeutuddannelsen være noget for dig. Den grundlæggende teori bagved denne metode er, at hele kroppen kan findes afspejlet i delområder af kroppen, som kommunikerer og vekselvirker med helheden. Der findes zoner i blandt andet ørerne, ansigtet, hænderne og fødderne, hvoraf den sidstnævnte er den mest udbredte form for zoneterapi.

Hvordan fungerer uddannelsen?

Uddannelsen kræver højt engagement af dig som studerende, som gennem uddannelsen vil gennemgå en personlig udviklingsproces. Dette kommer til udtryk ved, at du udover at lære håndværket bliver i stand til at træffe bevidste valg i forbindelse med behandling af klienter. Drømmer du om at starte din egen praksis efter uddannelsesforløbet? Så tøv ej, dette bliver du også klædt på til gennem uddannelsesforløbet. Uddannelsen har en varighed på to år, hvor du sideløbende med de klassiske fag lærer at integrere kost og ernæring, behandlinger, psykoterapi og spiritualitet i både teori og praksis. Viden om kost og ernæring er vigtigt viden at have som terapeut, da denne viden sætter dig i stand til at motivere dine klienter samt give dem råd og vejledning omkring kost i forhold til, hvad der fremmer helbredet og giver os energi, hvoraf vitaminer og mineraler spiller en vigtig rolle.

Praktisk i forhold til uddannelsen

I alt indeholder uddannelsen 450 timer, hvoraf de fordeles således:

  • 300 timer: Praktisk/teoretisk zoneterapir
  • 50 timer: Psykologi
  • 40 timer: Kost, Vitamin- og mineralterapi, Urtemedicin, Detox, Diverse kure
  • 15 tier: Chi gong / Tai chi
  • 15 timer: Biopati
  • 15 timer: Orientalsk diagnose
  • 15 timer: Markedsføring og regnskab

Udover ovenstående er det et krav, at du kan dokumentere mindst 50 timers egne behandlinger, som skal foregå uden for undervisningstiden.

Uddannelsen koster 48.000 kr, hvoraf der er mulighed for at lave en afdragsordning. Held og lykke med uddannelsen.

 

 

 

 

 

 

 

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply