Sådan kommer du i gang med at træne

Sådan kommer du i gang med at træne

Du kender garanteret det med, at træning er langt lettere sagt end gjort. Selvom du har et stort ønske om at komme i gang med at træne jævnligt, er det virkelig svært at finde motivationen til at komme afsted. Dog findes der flere tips til at komme godt i gang med at træne. Pas på

Du kender garanteret det med, at træning er langt lettere sagt end gjort. Selvom du har et stort ønske om at komme i gang med at træne jævnligt, er det virkelig svært at finde motivationen til at komme afsted. Dog findes der flere tips til at komme godt i gang med at træne.

Pas på din krop

Når først du har fået den tanke ind i hovedet, at du for alvor skal i gang med træningen, kan det godt være fristende bare at give den fuld gas lige fra start. Dog skal du huske på, at du nemt kan risikere at overbelaste din krop, hvis ikke den er vant til så meget motion og træning. Hvis du gerne vil undgå skader, skal du starte langsomt op og bygge mere og mere på løbende. Hvis du alligevel kan mærke, at der pludselig er noget, der ikke føles rigtigt og gør ondt i lidt længere tid, vil det være en idé at få det tjekket Du kan f.eks. tage til fysioterapi Odense.

Find en træningsmakker

For mange er det sværeste ved træning det med at skulle tage sig sammen til at komme afsted. Hvis du har svært ved at finde motivationen til det, kan det hjælpe rigtig meget at finde en træningsmakker. Det er ikke alle, der kan lide at træne sammen med en anden, men hvis ikke du har noget imod det, vil I kunne motivere hinanden rigtig meget. I kan nemlig presse hinanden lidt hele tiden til at tage af sted.

Brug din kalender

Hvis du kun tager op og træner, når du lige passer ind i dit program, kommer du aldrig derop. Hvis du i stedet skriver alle dine træninger ind som planer i din kalender, vil du være mere tilbøjelig til at komme afsted.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel