Lad dit barn restituere efter fysisk aktivitet med godnat-meditation

Lad dit barn restituere efter fysisk aktivitet med godnat-meditation

Børn er generelt meget aktive, og det er ikke usædvanligt, at de både leger, løber, klatrer, spiller fodbold, rider og går til andre fritidsaktiviteter efter skole.  Det er supergodt, for børn skal have lov til at være børn, men som forælder skal man huske at sørge for, at de også får slappet tilstrækkeligt af.  En

Børn er generelt meget aktive, og det er ikke usædvanligt, at de både leger, løber, klatrer, spiller fodbold, rider og går til andre fritidsaktiviteter efter skole. 

Det er supergodt, for børn skal have lov til at være børn, men som forælder skal man huske at sørge for, at de også får slappet tilstrækkeligt af. 

En barnekrop restituerer hurtigt rent fysisk, men det er alligevel vigtigt med hvile – og det gælder også for det mentale aspekt. 

Det kan du hjælpe på vej med godnat-restitution for børn – og det er der flere gode grunde til at gøre. 

Musklerne skal have hvile

Børn restituerer på en helt anden og meget hurtigere måde end voksne, men børn skal alligevel have tilstrækkelig hvile til, at deres krop kan følge med de mange aktivitetstimer. 

En god indgangsvinkel til det er godnat-meditationer for børn, der vil hjælpe barnet til at slappe helt af i både krop og sind. 

Mange børn har svært ved at finde ro, fordi de er sprængfyldte med energi og måske ender med at blive overtrætte, men godnat-meditation er en supergod genvej til afslapning og restitution efter fysisk aktivitet. 

Sundt for psyken

Godnat meditationer er ikke bare sunde for børns krop, fordi den afslapning, meditation lægger op til, hjælper på musklernes restitution efter en hård og aktiv dag. 

Meditation er også rigtig godt for børnenes psyke og generelle mentale helbred, især hvis de generelt har en forholdsvis tætpakket og travl hverdag. 

Det er vigtigt for både børn og voksne at finde løbende pusterum, hvor der kan kobles helt af, og godnat-meditationer er perfekte i den sammenhæng. 

Det behøver ikke at tage ret lang tid, men effekten er stor, og behovet er der i langt de flestes tilfælde. 

Insidefitness
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel