Vigtigheden af at spise godt, når du træner meget

Vigtigheden af at spise godt, når du træner meget

Når vi øger vores træningsintensitet, så stiger kroppens energibehov tilsvarende. Derfor er det vigtigt, at vi spiser varieret, sundt og rigtigt – vi bør dække vores behov for de ressourcer, kroppen tager fra, når den belastes gennem træning.  Sundhed og trivsel – din kost har stor betydning for både for krop og sind.  At spise varieret handler om, at

Når vi øger vores træningsintensitet, så stiger kroppens energibehov tilsvarende. Derfor er det vigtigt, at vi spiser varieret, sundt og rigtigt – vi bør dække vores behov for de ressourcer, kroppen tager fra, når den belastes gennem træning. 

Sundhed og trivsel – din kost har stor betydning for både for krop og sind. 

At spise varieret handler om, at vi skal dække de behov vores krop har for protein, kulhydrat, mineraler og vitaminer. At spise sundt handler om, at vi minimerer de tilskud, der ikke gavner os i store mænger – sukker og fedtstoffer. At spise godt handler om alt ovenstående, men også om selvforkælelse. 

Når vi lever med høj disciplin og efter en trænings- og kostplan, så har vi brug for sommetider at smide noget selvforkælelse ind i ligningen – om ikke andet, så for vores sinds skyld. En god måde at gøre dette på, er at søge ud at spise ind imellem.

Forkælelse af krop og sanser

Selvforkælelse er mange ting – og selvforkælelse er et vigtigt tiltag, når det handler om at opretholde en høj livskvalitet. Når vi træner meget og gør os umage for at leve sundt, så kommer selvforkælelse nemt til at handle om kost – fordi det er noget, vi går op i. 

At invitere sig selv ud at spise, og gerne med en ven eller en partner, er en oplagt ting at gøre, når vi vil give os selv noget ekstra. Vi kan slappe af og lade andre sørge for os, og vi kan spise lækkert i dejlige omgivelser, uden at gå på kompromis med vores kostplan. 

Hos https://drewsens.com/ kan du få et sundt og skønt måltid mad, imens du lader dig imponere af lækkert, dansk design. Lokalerne er smukke og beliggenheden fantastisk. Stedet har en B&O butik på samme adresse, og konceptet er design og mad i høj kvalitet – få den hjemlige oplevelse ude, og lad dig inspirere af de lækre ting og menuer. 

Insidefitness
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply