Sørg for, at din træning giver resultater

Sørg for, at din træning giver resultater

Træningscentret besøges 5 gange om ugen, kyllingen og det brune ris ligger på tallerken ligeså tit, men resultaterne på kroppen bliver væk. Måske mangler det sidste spark blot for at komme over trinet, hvor resultaterne kommer. Er det kosten eller træningen, der fejler? Man siger at vejen til en sund livsstil er skabt 70% af

Træningscentret besøges 5 gange om ugen, kyllingen og det brune ris ligger på tallerken ligeså tit, men resultaterne på kroppen bliver væk. Måske mangler det sidste spark blot for at komme over trinet, hvor resultaterne kommer.

Er det kosten eller træningen, der fejler?

Man siger at vejen til en sund livsstil er skabt 70% af kosten og 30% af træningen. Derfor kan træningen være nok så hård og ofte, men med en kost der ikke følger, kommer resultaterne aldrig frem. Myterne om at kulhydrater og fedt skal skæres 100% væk er passé.

Kulhydrater er essentielle at indtage inden træning, for at kroppen kan præstere på sit højeste. Kulhydrater i form af rugbrød, havregryn og pasta er fremragende inden en hård træning.

 

I forhold til indtagelse af fedt, så handler det bare om at vælge de korrekte fedtstoffer. Omega-3 og Omega-6 er vigtige at indtage i løbet af ugens dage. Forholdet mellem Omega-3 og Omega-6 er dog ret vigtigt. Det anbefales at man i løbet af ugen, får 4 gange så meget Omega-6 end Omega-3.

 

Mangler der stadig noget?

Trænings- og kostplanen følges nu til punkt og prikke, men alligevel holder resultaterne sig i skjul.

Hvad kan mangle? Det kan være svært at sige, men at udforske diverse træningsprodukter kan være en måde at finde frem til drømmekroppen. Men med et brand som PurePower, får du muligheden for at finde alle de tilskud der skal til.

Der findes utrolig mange mærker og produkter, som kan tilbyde lignende produkter. PurePower, som eksempel, er 100% danske produkter og gennemtestet igennem længere perioder, for at finde frem til effekten på flere forskellige kropstyper.

 

Ønsker du at få større og mere markerede muskler, er proteinpulveret og proteinbarerne helt perfekt til at give et skub den rigtige vej.

Energien under træningen falder måske drastisk, så er Purepowers energiprodukter det korrekte energitilskud, for at præstationen er optimal under hele træningen. Ligegyldigt hvad dit mål er, findes der tilskud til lige præcis dig.

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply