Sådan kommer du i form

Sådan kommer du i form

Det kan være svært at komme i gang med at træne og spise sundt. Derfor kan det være en fordel at tage en ting af gangen, så det ikke bliver for svært, og derved ikke rigtig bliver til noget. En god måde at komme i gang med træningen er ved at kigge på en blog

Det kan være svært at komme i gang med at træne og spise sundt. Derfor kan det være en fordel at tage en ting af gangen, så det ikke bliver for svært, og derved ikke rigtig bliver til noget. En god måde at komme i gang med træningen er ved at kigge på en blog om træning. Her vil du kunne få inspiration til nye træningsmetoder, og hvad du skal være opmærksom på, så du ikke kommer til at lave træningsøvelserne forkerte og får skader.

 

Få fitnesscenteret hjem til dig

Der kan være mange grunde til, at det kan være svært at komme i gang med træningen. Har du prøvet at melde dig ind i et fitnesscenter, hvor du aldrig rigtig komme afsted og dermed smidt penge ud ad vinduet? Så er en anden mulighed at træne hjemme og det kan faktisk gøres ret simpelt og billigt.

 

Det er dig selv ,som afgør, hvilke ting du gerne vil have i dit home gym. Hvis du gerne vil træne hele kroppen, er der nogle ting, som kan være rigtig gode at have i din udstyrspakke, så kan du altid opgradere senere:

 

  • Stang med vægtskiver evt. et squatrack – det er et stativ til stangen, som vil være en god støtte til dig, især når du får mere vægt på med tiden.
  • Håndvægte som kan bruges til andet end armmusklerne, de kan holdes i hænderne, når du laver squat eller laver lunges eller træne dit bryst.
  • Stepbænk – her kan du få pulsen godt op.
  • En foam roller til ømme muskler – den er god til at løsne op, så du ikke går med muskelømhed i flere dage.

 

Brug af naturen når du træner

Naturen er fantastisk at bruge som fitnesscenter. Mange løber, går ture eller jogger afsted. Du kan også lave armbøjninger op af en bænk, du møder på din vej. Derudover er naturen også fantastisk til yoga eller meditation generelt. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply