Sådan får du gratis motion

Sådan får du gratis motion

Mange moderne mennesker går i løbet af dagen fra det ene sæde til det andet. Fra bilen til kontorstolen – til bilen igen og så ind på sofaen. Det er derfor ikke meget motion, man får i løbet af sådan en dag. Dog kan man få en hel masse gratis motion i løbet af dagen,

Mange moderne mennesker går i løbet af dagen fra det ene sæde til det andet. Fra bilen til kontorstolen – til bilen igen og så ind på sofaen. Det er derfor ikke meget motion, man får i løbet af sådan en dag. Dog kan man få en hel masse gratis motion i løbet af dagen, hvis blot man gør nogle få ting anderledes. Motion er sundt og nødvendigt for at opretholde et sundt helbred – det hører man ofte. Derfor får du herunder nogle tips til, hvordan du kan få gratis motion i løbet af dagen.

·     Tag cyklen på arbejde

Bor du i kortere afstand til dit arbejde, kan du med fordel lade bilen stå hjemme og hoppe op på jernhesten. Det giver frisk luft, gratis motion og er mere klimavenligt end at starte bilen. Måske har du allerede en cykel stående i skuret derhjemme. Ellers kan du vælge at investere i en god cykel som gør cykelturen ekstra sjov. Vælg f.eks. en crosscykel. Du finder gode forhandlere af crosscykler i København som hjælper dig med at finde cyklen der passer til dit behov.

·     Stå op i løbet af arbejdsdagen

Har du stillesiddende job? Så er det ekstra vigtigt, at du kommer op at stå og gå ofte i løbet af dagen. De fleste kontorer har hæve-sænke borde, og det er bare med at udnytte disse. Sæt uret til én gang i timen, hvor du står op, så længe du kan. Sørg også for at gå frem og tilbage engang imellem. Gå hen til din kollega i stedet for at sende mail. Og gå en ekstra omgang på kontoret, når du skal hen til kaffemaskinen. Arranger evt. fællesgymnastik på kontoret. Det kunne være i forbindelse med et møde, hvor I sammen laver forskellige øvelser som sætter gang i kroppen.

Din krop og dit helbred vil helt sikkert takke dig for at give den mere motion.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel