Pir dine smagsløg

Pir dine smagsløg

Der er mange måde at pirre sine smagsløg på, og med en e-cigaret har du altid en ny og spændende smag lige ved hånden. Med den stigende interesse for e-cigaretter, så er udbuddet også blevet væsentligt større. På internettet kan du uden besvær bestille lige præcis de smage, som du har lyst til at prøve,

Der er mange måde at pirre sine smagsløg på, og med en e-cigaret har du altid en ny og spændende smag lige ved hånden. Med den stigende interesse for e-cigaretter, så er udbuddet også blevet væsentligt større. På internettet kan du uden besvær bestille lige præcis de smage, som du har lyst til at prøve, og få dem sendt af sted lige hjem til din dør, uden at skulle gøre andet end at foretage et par få klik. Og der er virkelig noget for en hver smag. Hvis du er tidligere cigaretryger, så kan du også få e-væskerne med tilsat nikotin i, eller du kan købe de lidt mere udfordrende og spændende smage og tilføje nikotin til dem. Du kan også sagtens undlade at tilføre nikotin til e-væskerne, så du kun får den fine oplevelse af dampen og smagen.

Bedre for dine omgivelser

Med en e-cigaret generer du ikke dine omgivelser, og du kan nemt og hurtigt tage højde for, hvem der er ved siden af dig. Du skal ikke bekymre dig om at lade en cigaret gå til spilde, fordi du må skodde den. Du undgår også at skodderne kommer til at ligge på jorden, da du med en e-cigaret bare tænder eller slukker den.

En e-cigarets damp er desuden, ifølge store undersøgelser, 98% mindre skadeligt end normal cigaretrøg. Det betyder ikke, at dampen fra e-cigaretten er fuldstændig uskadelig, men den er væsentlig mindre skadelig end en normal cigaret. Via de samme undersøgelser er det vist, at de ikke skader mere end eksempelvis osen fra trafik eller osen fra en røgmaskine til en koncert.

Få det som du vil ha’ det

Da udvalget er kæmpestort, er der også mulighed for, at du kan få det lige præcis, som du vil have det. Er du overgået til e-cigaretter fra normale cigaretter, så er en blid overgang at forsætte med tobakssmagen. Hvis du er til lidt mere spræl, så er der alt fra frugtsmage, til kaffe, til energidrik, til peanut, ja, mulighederne er virkelig mange. Og er du til de lidt mere sofistikerede smage, så er der også specielle blandinger, der giver dybere og mere komplekse smage, og dermed giver dig en smagsoplevelse udover det sædvanlige!

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply