Opnå velvære i hverdagen med en e-cigaret

Opnå velvære i hverdagen med en e-cigaret

Langt de fleste kender til trangen efter en cigaret, der melder sig efter en hård arbejdsdag. Man slapper af på en helt anden måde og kan tænke tingene igennem, når man står og nyder en smøg. Desværre er tobaksrygning en meget usund vane, der er skadeligt for helbredet. Men rent mentalt kan cigaretterne være svære

Langt de fleste kender til trangen efter en cigaret, der melder sig efter en hård arbejdsdag. Man slapper af på en helt anden måde og kan tænke tingene igennem, når man står og nyder en smøg. Desværre er tobaksrygning en meget usund vane, der er skadeligt for helbredet. Men rent mentalt kan cigaretterne være svære at give slip på, fordi de netop giver den ro og afslapning, som mange kan have brug for i en travl hverdag.

Et sundere alternativ til tobaksrygning kan derfor være e-cigaretter. Med en e-cigaret opnår man stadig den meditative ro, som man kender fra tobaksrygningen, men uden samme sundhedsrisiko.

95% sundere

E-cigaretter er ifølge den engelske sundhedsstyrelse hele 95% sundere end almindelig tobaksrygning. Men udover at være bedre for helbredet, er der også mange andre fordele ved at ryge e-cigaretter fremfor almindelige cigaretter. E-cigaretter bruger e-væske, som bliver varmet op og skaber dampen, som man derefter ”ryger” – og fordi man bruger damp i stedet for røg, sætter lugten sig ikke på samme måde i møbler, tøj og hår. Dampen efterlader heller ikke farve på hjemmets vægge, og dermed skal man ikke længere bekymre sig, når man ryger indenfor. Afslapningen fra e-cigaretter kommer uden irriterende følger – ingen dårlig lugt eller gullig farve på væggene.

En verden af smag

E-væske til e-cigaretter kommer i et væld af forskellige smage. Både mere eksotiske smage som ananas og jordbær, men også klassiske smage som lakrids og mynte. Man kan også få smagen af tobak eller mentol, som man kender den fra almindelige cigaretter, hvis man ønsker det. Man kan eksperimentere og skifte rundt imellem de forskellige smage alt efter humør, og hvad man har lyst til.

Udover at lege med smagene kan man også justere nikotinindholdet i sin e-cigaret. Nikotinindholdet findes i forskellige doser, og dermed har man fuld kontrol over, hvor meget nikotin man får i løbet af dagen. Hvis du har lyst til et alternativ til tobakscigaretter, kan du klikke her og læse mere.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel