Opbevaring af dine ejendele

Opbevaring af dine ejendele

Den økonomiske udvikling i Danmark har ført mange gode ting med sig. For eksempel en enorm frihedsfølelse og muligheden for at købe mange ting, som tidligere generationer ikke havde muligheder for. Det kan være sæson-bestemte ting, fx ski, -støvler og -tøj, vi kun bruger til skiferien om vinteren eller det kan være teltet eller vandreudstyret

Den økonomiske udvikling i Danmark har ført mange gode ting med sig. For eksempel en enorm frihedsfølelse og muligheden for at købe mange ting, som tidligere generationer ikke havde muligheder for. Det kan være sæson-bestemte ting, fx ski, -støvler og -tøj, vi kun bruger til skiferien om vinteren eller det kan være teltet eller vandreudstyret til sommerferierne i naturen enten i Danmark eller under varmere himmelstrøg.

Bagsiden af medaljen er, at alle disse ting skal opbevares, når vi ikke bruger dem det meste af året, men det er der heldigvis råd for.

 

Opbevaring i hjemmet eller depotrum

Ting, der skal opbevares, kan meget hurtigt være det, der opfattes som rod og det kan være voldsomt stressende for de fleste mennesker. Derfor søger mange familier løsninger, hvor tingene kan opbevares i dagligdagen på steder, hvor de ikke er synlige og de står således i valget mellem opbevaring i hjemmet eller i depotrum. Depotrum tilbydes i mange forskellige byer på en ekstern lokation udenfor hjemmet.

Det billigste er selvfølgelig, at tingene opbevares derhjemme, men det er sjældent den bedste løsning, når alle kvadratmeter udnyttes til beboelse og derfor er depotrummet en god løsning, fordi man kan være tryg ved, at tingene bliver opbevaret ordentligt og tørt, så de ikke tager skade og sikkert imod tyveri.

 

Opbevaring af dine ejendele hjemme

Ved opbevaring hjemme bliver løsningen ofte garagen eller skuret og her bør man nok tjekke, at miljøet til opbevaring er tørt og med konstant temperatur, fordi tingene ellers tager skade. Særligt kan de kostbare bindinger på skiene ruste eller vandrerygsækken mørne, hvis miljøet er for fugtigt.

Her spiller gulvet også en vigtig rolle. Betonfliser suger ikke fugt som andre underlag og kan derfor med fordel anvendes. Skal du alligevel lægge nyt gulv i skuret eller garagen, kan det anbefales med store 60×50 betonfliser, fordi de er hurtigere og nemmere at lægge.

 

 

 

 

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel