Kombiner din cardio med styrketræning og boost din kalorieforbrænding

Kombiner din cardio med styrketræning og boost din kalorieforbrænding

Mange tror, at der er tale om et enten-eller-spørgsmål, når de skal vælge mellem cardio- og styrketræning. Sådan behøver det dog ikke at forholde sig. Tværtimod, så kan der være klare fordele forbundet med at kombinere både din cardio- og din styrketræning. Det er nemlig noget, der helt afgjort vil betyde, at du kan booste

Mange tror, at der er tale om et enten-eller-spørgsmål, når de skal vælge mellem cardio- og styrketræning. Sådan behøver det dog ikke at forholde sig. Tværtimod, så kan der være klare fordele forbundet med at kombinere både din cardio- og din styrketræning. Det er nemlig noget, der helt afgjort vil betyde, at du kan booste din kalorieforbrændig.

Hvis dit mål med træningen er, at du ønsker at forbrænde kalorier, så er det afgørende, at du har styr på din kost. Derfor er det også oplagt, at du bruger en god kostplan. Når dette er på plads, så er det selvfølgelig relevant, at du også finder ud af, hvordan du får det optimale ud af din træning, da det vil gøre det nemmere at opnå dine mål.

Brug en kombination af styrke og cardio

For at skabe en større afveksling i din træning og dertil også give din forbrænding bedre betingelser, så er der flere og flere, der vælger at supplere deres oprindelige cardiotræning med én eller flere former for styrketræning – og det er afgjort ikke nogen dum idé. Det betyder også, at hvis det endnu ikke er noget, du praktiserer, så bør du starte på det.

Selvom dit mål ikke er, at blive stor og stærk, men i stedet blot har et ønske om, at kunne smide nogle overflødige kilo, så kan det faktisk være ganske brugbart i forhold til at nå det eller de mål, du har i forhold til din træning. Det er særligt en god idé, at du benytter dig af højintensive træningsformer, hvor du virkelig får pulsen godt og grundigt op.

Sørg for, at du for alvor træner igennem

I denne forbindelse skal det naturligvis understreges, at det er vigtigt, at du for alvor træner igennem. Hvis du i løbet af et træningspas ønsker at forbrænde mest muligt, så skal intensiteten naturligvis også være helt i top.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply