Kom i gang med at træne derhjemme

Kom i gang med at træne derhjemme

Der er mange, som gerne vil træne derhjemme, men de ved ikke, hvor de skal få plads til det. For de flestes vedkommende kan de vælge deres garage eller deres loft. De fleste af os bruger ikke loftet til noget, så det giver en unik mulighed for at få et træningslokale. Selvfølgelig kan det godt

Der er mange, som gerne vil træne derhjemme, men de ved ikke, hvor de skal få plads til det. For de flestes vedkommende kan de vælge deres garage eller deres loft.

De fleste af os bruger ikke loftet til noget, så det giver en unik mulighed for at få et træningslokale. Selvfølgelig kan det godt være, at du ikke skal lave alt for tunge løft heroppe. I hvert fald ikke før, at du er sikker på, at gulvet kan holde til det.

Sådan bliver dit loft klart til brug

Mange loft har det problem, at det ikke er lavet til brug. Men det kan du lave om på, hvis du har lyst til. Du kan lave vægge hele vejen rundt op med taget. Heroppe skal du så vælge at isolere igen. For nu har du rykket der, hvor dit loft slutter. Man isolerer altid ned mod de rum, som man skal benytte.

Dvs. hvis du vil benytte dit loftrum, så er det en god idé at lave et helt nyt rum derinde og så isolere udenpå dette rum. Dvs. mellem loft og det nye styrketræningsrum. Se mere om isolering af tag her.

Tunge løft er bedre i kælderen

Hvis du har en kælder, kan du overveje, om det i stedet skal være dit nye træningslokale. Det har den fordel, at du kun har fundamentet under dig, som godt kunne holde til dine tunge løft.

Det er dog værd at snakke med en ekspert, inden du kaster dig ud i det, for du skal undgå, at du ødelægger dit fundament. En lille revne kan ende med at være det, som får hele korthuset til at falde sammen.

Det er derfor vigtigt, at du tænker dig om, inden du laver dødløft i dit nye træningslokale. Overvej at købe træningsudstyr som afdæmper kast med tunge vægte.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel