Kom i form ved at gøre altanen ren

Kom i form ved at gøre altanen ren

Motion er sundt for kroppen, og rengøring er godt for samvittigheden. Har man en dag trænet, føler man sig godt tilpas, og man vinder en ekstra omgang selvtillid. Det samme sker, når man har gjort rent, og man oplever pludselig en masse overskud. Et af de steder, hvor man sjældent gør rent, er på altanen,

Motion er sundt for kroppen, og rengøring er godt for samvittigheden. Har man en dag trænet, føler man sig godt tilpas, og man vinder en ekstra omgang selvtillid. Det samme sker, når man har gjort rent, og man oplever pludselig en masse overskud. Et af de steder, hvor man sjældent gør rent, er på altanen, men der er altså ingen grund til, at det skal være sådan. Man kan nemlig, hvis man er effektiv, få overstået træningen og rengøringen på altanen på samme tid. Nu sidder du sikkert og tænker: ”Åh nej, rengøring og træning er de to værste ting i verden, og nu skal jeg gøre det hele i samme sekund!” Tænker du det, så tag en dyb indånding og fald ned. At gøre rent kræver blot en varm spand vand og lidt rengøringsmiddel, og træning kræver blot, at du tager noget tøj på, som du kan bevæge dig i, og allerede derer du godt i gang.

Sådan kommer du i gang

Tag noget musik i ørene og få gang i de store armbevægelser – det er ret simpelt. Musik har og vil altid være en god motivation. Start din absolutte yndlingssang og sæt så mange timer som muligt af til projektet. På den måde skynder du dig ikke at blive færdig, og din rengøring bliver derfor gjort med kærlighed, og du får trænet meget mere effektivt. Mens du gør rent, kan du tænke over dine bevægelser og gøre dem kraftigere. Spænd i mavemusklerne, når du tørrer af og tag en armbøjning ind i mellem, når du føler for det. Mind dig selv om den gode følelse, som du garanteret får, når du er færdig, og rengøringen og træningen vil være overstået på ingen tid.

Gode råd til rengøringen

Vil du vide mere om, hvordan du bedst får bugt med algerne på altanen, kan du læse mere på minaltan.dk. Her kan du også få flere tips til rengøringen.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply