Find motionsglæden frem igen

Vi ved det alle sammen godt – motion er godt og sundt. Motion er faktisk nærmest livsvigtigt. Derfor kan det være en evig kilde til frustration og dårlig samvittighed, hvis man ikke får motioneret nok. Har du det også sådan, så håber vi at denne artikel kan hjælpe dig lidt. Gode intentioner er, ja, gode,

Vi ved det alle sammen godt – motion er godt og sundt. Motion er faktisk nærmest livsvigtigt. Derfor kan det være en evig kilde til frustration og dårlig samvittighed, hvis man ikke får motioneret nok. Har du det også sådan, så håber vi at denne artikel kan hjælpe dig lidt.

Gode intentioner er, ja, gode, men det nytter ikke noget, hvis man ikke rent faktisk får gjort noget ved det. Og det er svært at komme op på hesten igen, hvis man er løbet sur i den motionsform man ellers har holdt fast i. Har du det også sådan, så er fornyelse måske vejen frem. Her kommer fire gode råd til din motion.

Hurtigt

Har du svært ved at få tid til motion i hverdagen, så gælder det om at tidsoptimere det for dig selv. Det kan du for eksempel gøre, ved at lave fitnesscenter i dit eget hjem. Du kan starte med at købe billigt fitness udstyr hos Fitnesswebshop og derefter indrette centeret og gøre det attraktivt for dig at opholde dig i det.

Har du et fitnesscenter lige ved hånden, og kan du lide at være der, så får du svært ved at finde på undskyldninger for at lade være med at træne.

Sjovt

Skal du genopfinde motion, så gå efter noget du synes er sjovt. Om det så er vandpolo, dans eller stavgang – det er helt lige meget, bare du bevæger dig. Des sjovere det er, des mindre hårdt bliver det også, fordi du simpelthen ikke opdager, at du får dyrket en masse motion. En anden fordel er, at du kommer til at prioritere det højere, fordi det både bliver fornøjelse og frirum samtidig.

Socialt

Har du svært ved at komme i gang, så sørg for at vælge en social motionsform. Det kan for eksempel være holdtræning i et fitnesscenter eller noget så simpelthen som en løbeaftale med en ven. Så forpligter du dig ikke kun over for dig selv, men også over for andre, og kommer lettere afsted.

Motion er i øvrigt også en rigtig god måde at møde nye mennesker og få sit sociale behov stillet, så det kan også gøre at du nemmere holder fast i det. Er du konkurrenceminded er det også her du virkelig kan få dit konkurrencegen i brug og leve dig helt ind i sporten mens du glemmer alt om tid og sted.

Nemt

Er du stresset eller har du en mentalt krævende hverdag, kan det være godt at prioritere nem, ukompliceret motion frem for noget andet. Er din hverdag meget omskiftelig, kan ensformig, simpel motion være lige det, der skal til.

Det dur nemlig ikke, at du kommer direkte hjem fra en travl arbejdsdag, hvor du mentalt har været på overarbejde, og så også skal sætte dig ind i den helt rigtige teknik bag de mest komplicerede yogastillinger, inden du kan få gavn af motionen.

Risikoen ved en nemmere motionsform er selvfølgelig at det bliver kedeligt i længden, men her kan du i stedet optimere og høre lydbøger, nyheder eller podcasts mens du dyrker motion.

Insidefitness
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply