Find de rette sandaler til dit barns sommerfødder

Find de rette sandaler til dit barns sommerfødder

Det bliver langsomt varmere udenfor, og sne og slud skiftes ud med sol og sommervarme. I de kolde vintermåneder gør vi alt for at sørge for, at vi selv og vores børn kan holde varmen med tykke strømper og store vinterstøvler. Men heldigvis kan de stilles ind bagerst i skabet i sommermånederne, og sandalerne kan

Det bliver langsomt varmere udenfor, og sne og slud skiftes ud med sol og sommervarme. I de kolde vintermåneder gør vi alt for at sørge for, at vi selv og vores børn kan holde varmen med tykke strømper og store vinterstøvler. Men heldigvis kan de stilles ind bagerst i skabet i sommermånederne, og sandalerne kan hives frem. Noget de flestes fødder bliver rigtig glade for efter at have været gemt væk hele vinteren – hvilket man ikke kan betænke dem. Hvis vi var lukket inde i et halvt år, ville vi sikkert også sætte pris på lidt frisk luft. Det er dog ikke altid nemt at finde ud af, hvilke sandaler der passer til lige præcis dit barn. Derfor kan det godt betale sig at tage sig tid til at komme på god fod med sit barns fødder.

Mange modeller og mærker at vælge imellem

I de første år af et barns liv vokser deres fødder enormt hurtigt. De kan vokse i ryk, hvor de i perioder vokser rigtig meget og derefter holder pause i et stykke tid. Et barn i alderen 0-6 år kan gennemsnitligt gå omkring to skostørrelser op på et halvt år. Derfor er kontrolmåling af dit barns fødder vigtig. Specielt hvis der skal købes helt nye sandaler, så det sikres, at de sidder helt perfekt på foden, men også generelt, så sandalerne ikke klemmer og gør ondt.
Når størrelsen af barnets fod er fundet, kan modellen og udseendet af sandalen bestemmes. Der findes modeller, der passer til alle slags fødder – brede og smalle. Det er op til dig, hvor åbne eller lukkede sandalerne skal være, og om de skal være med eller uden tåbeskytter.

 

Farverne og mønstrene på sandalerne kan vælges efter præference, og der er mulighed for at vælge nogle, der passer specielt til piger eller specielt til drenge. Samtidig findes der også et væld af forskellige mærker, som sætter en stor ære i at fremstille børnesandaler i god kvalitet, så dit barns fødder får den korrekte støtte og komfort.

Sunde fødder er glade fødder

Du tænker sikkert meget på dit barns sundhed generelt, men husker du fødderne? Sunde fødder i barndommen mindsker problemer senere i livet, derfor kan det være en idé at tage et kig på de forskellige børnesandaler på markedet, og du kan blandt andet se flere her på eventyrsport.dk    

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply