Drop tobaksrøgen og kom i bedre form

Drop tobaksrøgen og kom i bedre form

Vi ved det efterhånden alle sammen godt. Du præsterer bedre i fitness, på din løbetur eller på boldbanen, når du ikke ryger i hverdagen. Det kan derfor være en kæmpe fordel for din træning, hvis du kvitter tobakken. Du vil få bedre vejrtrækning, og du vil kunne klare din træning uden at blive ligeså forpustet.

Vi ved det efterhånden alle sammen godt. Du præsterer bedre i fitness, på din løbetur eller på boldbanen, når du ikke ryger i hverdagen. Det kan derfor være en kæmpe fordel for din træning, hvis du kvitter tobakken. Du vil få bedre vejrtrækning, og du vil kunne klare din træning uden at blive ligeså forpustet. Rygning gør mange uønskede ting ved kroppen, og det er blandt andet også derfor, at du så vidt muligt ikke skal eller må ryge inden en operation, fordi det forlænger processen, hvor du skal regenerere.

Hjælp dig selv til at blive sundere på sigt

For nogle kan e-cigaretter være vejen ud af tobaksrøgen, og undersøgelser viser da også, at det på længere sigt er mindre usundt at ryge e-cigaretter frem for tobak. Langtidsbrugere af e-cigaretter viser mindre tegn på at have giftige og kræftfremkaldende stoffer i spyt og urin, end hvis man sammenligner med cigaretter af tobak. Det er bare et af argumenterne for at skift til e-cigaretterne. I første omgang kan man se, om man kan kvitte røgen eller dampen helt, men kan man ikke det, er man trods alt bedre stillet med en e-cigaret som det ser ud lige nu. Undersøgelsen er uddybet nærmere på videnskab.dk.

Vælg den rette e-væske

Når det drejer sig om sundhed og e-cigaretter, har det enormt meget at sige, hvilken e-væske du har puttet i din e-cigaret. Du skal finde e-væsker af den bedste kvalitet, som ikke indeholder kendte farlige stoffer. Her er det en god idé at finde sine e-væsker fra et velrenommeret firma, der laver væsker under ordentlige og kliniske forhold. På samme måde er det vigtigt at væskerne er af farmaceutisk kvalitet. Kun på den måde sikrer du dig, at du er bedst muligt stillet med hensyn til din egen sundhed. Hold derfor godt øje med produkterne, inden du køber.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel