Disse råd kan hjælpe dig i gang med træningen

Disse råd kan hjælpe dig i gang med træningen

Det er vigtigt, at man motionerer og træner regelmæssigt, men det er langt fra alle, der tager rådene til sig. I en travl hverdag kan det nemlig være svært at finde tid til at motionere eller løbe en tur, men det er vigtigt, hvis man ønsker at have en sund og rask krop. Der findes

Det er vigtigt, at man motionerer og træner regelmæssigt, men det er langt fra alle, der tager rådene til sig. I en travl hverdag kan det nemlig være svært at finde tid til at motionere eller løbe en tur, men det er vigtigt, hvis man ønsker at have en sund og rask krop. Der findes et hav af gode råd og inspirationshistorier, der kan hjælpe dig i gang med træningen, og har du brug for det sidste skub, så kan det være, at nedenstående råd kan hjælpe dig det sidste stykke.

Start stille ud

Når man skal danne sig en ny vane, er det vigtigt, at man starter ud i det små. Starter man for hårdt ud med træning 4-5 gange om ugen, ender man hurtigt med at gå død i det, og man mister derved hurtigt motivationen igen. Brug de første par uger til at finde ud af hvornår du har størst overskud samt mest fritid, så du ikke skal presse motionen ind i kalenderen. Engang imellem kan det være nødvendigt at trække sig selv i løbetøjet og afsted, men i langt de fleste tilfælde skal motionen komme af lyst og ikke tvang, da man ellers også hurtigt kan miste motivationen. Find eksempelvis motivationen via Black Friday counter hvor du kan finde gode tilbud på træningsudstyr, som kan give dig idéer til din træning.

Invester i nyt træningstøj

Når man skal finde motivationen, kan det være nødvendigt at købe nyt træningstøj. Nyt tøj kan nemlig skabe glæde, og du glæder dig derved også mere til at komme afsted. Med tiden bliver tøjet slidt, og det kan derfor være en god idé at udskifte træningstøjet regelmæssigt. Det kan også være svært at få svedlugten ud af tøjet, og har du kun gammelt træningstøj, kan du købe tøj og sko på Black Friday til billige penge.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel