Arbejder du på kontor? Få tips til at holde dig i gang

Arbejder du på kontor? Få tips til at holde dig i gang

Hvis du arbejder på kontor til daglig, så er det helt sikkert begrænset, hvor meget du bevæger dig, når du arbejder. Hvis det meste af dit arbejde foregår foran en computer, er det nemlig ikke meget bevægelse, det bliver til. Det er dog ikke sundt for din krop at sidde i samme position hver dag,

Hvis du arbejder på kontor til daglig, så er det helt sikkert begrænset, hvor meget du bevæger dig, når du arbejder. Hvis det meste af dit arbejde foregår foran en computer, er det nemlig ikke meget bevægelse, det bliver til.

Det er dog ikke sundt for din krop at sidde i samme position hver dag, så her får du nogle tips til, hvordan du holder dig i gang på trods af dit arbejde.

Skift din kontorstol ud med en træningsmaskine

Det lyder måske skørt, men faktisk findes der træningscykler, gåbånd og andre maskiner, der er lavet til, at du bruger det, imens du står eller sidder foran din computer. Når du sidder på en træningscykel i stedet for en almindelig kontorstol, så holder du hele tiden dine ben i gang, hvor du normalt bare sidder stille.

Når du på den måde hele tiden holder dig i gang, imens du arbejder, så styrker du også din krop og forebygger eventuelle skader, fordi du hele tiden sidder i samme arbejdsposition.

Hold dig i gang på kontoret med Officefit.

Gå en tur når du har mulighed

Når det meste af dit arbejde foregår på en computer, så er det ikke nemt at få mere bevægelse ind i din hverdag. Men hvis du har mulighed for det en gang imellem, så er det en god idé at gå en lille tur. Det er lige meget, om det bare er for at gå et par minutter for at hente vand. Det gør alligevel en forskel for din krop, hvis du gør det et par gange i løbet af en dag.

Vær opmærksom på din kropsholdning

Hvis ikke du har mulighed for at bevæge dig særlig meget, så er det vigtigt, at du i det mindste altid er særligt opmærksom på din kropsholdning.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply