Aflast din krop med graviditetsmassage under graviditeten

Aflast din krop med graviditetsmassage under graviditeten

Under graviditeten kommer din krop på overarbejde, og det kan give udslag i forskellige former for gener. Mange gravide oplever bl.a. ømhed, led- og muskelspændinger, væskesamlinger, hovedpine samt et øget stressniveau. Graviditetsmassage kan i høj grad være medvirkende til at afhjælpe disse gener og dermed genetablere velvære for både din krop og dit sind. Massagens

Under graviditeten kommer din krop på overarbejde, og det kan give udslag i forskellige former for gener. Mange gravide oplever bl.a. ømhed, led- og muskelspændinger, væskesamlinger, hovedpine samt et øget stressniveau. Graviditetsmassage kan i høj grad være medvirkende til at afhjælpe disse gener og dermed genetablere velvære for både din krop og dit sind.

Massagens fysiologiske effekt

Graviditeten er for de fleste en dejlig tid, men samtidig er det en periode, der som bekendt er kendetegnet ved store forandringer – kropslige såvel som følelsesmæssige. Graviditetsmassagen er, på samme måde som ved almindelig massage, med til at øge blodgennemstrømningen og stimulere kroppen, således at diverse spændinger bliver løsnet op, og kroppen bliver mere afslappet. Massagen lindrer diverse smerter og er med til at øge udskillelsen af kroppens affaldsstoffer, hvilket giver mere plads til optagelse af de gode næringsstoffer. Da kroppens immunforsvar overordnet forbedres, er behandlingen også med til at dæmme op for eventuelle stresshormoner. Grundlæggende bringes både krop og sind atter i ligevægt, hvilket er til stor hjælp for både dig og dit barn i en periode med mange fysiske og følelsesmæssige forandringer.

Hvordan forløber massagen?

Helt konkret foregår en enkelte behandling på sin vis ligesom en almindelig omgang massage. Der er dog den væsentlige forskel, at den typiske massagebriks er blevet byttet ud med en speciel model, som har et hul til din gravide mave. Herved får du et optimalt niveau af komfort og støtte i forbindelse med behandlingen, og du bliver helt klar til en gang geneforebyggende og afslappende massage, som efterlader dig genopladet med en stor portion fornyet energi. Behandlingen er fordelagtig på alle stadier i løbet af din graviditet, men mange gravide vælger ofte at besøge massageklinikken relativt tæt på termin, da behandlingen giver kroppen et godt og afspændt udgangspunkt før fødslen.

Lyder det som noget for dig? Du kan finde en klinik i dit lokale nærområde i udkanten af København, nærmere bestemt Brøndby, Hvidovre og Rødovre, og få både vejledning, råd og tilbud omkring graviditetsmassage.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply